åker till varberg imorgon, kommer hem den 10/8 !


Nu är det så att jag åker till varberg tidigt i morgonbitti med familjen. Är där ungefär 10 dagar tror jag, kommer bli supermysigt faktist! Jag har ingen aning om när Lissie kommer hem och kan börja blogga igen, men de märker ni. Jag kommer i alla fall inte ha någon data med mig så de blir inget bloggande för mig..

Måste bara tala om att när jag och Hanin var i stan idag så träffade vi världens gulligaste killar från Italien ! Haha dom var super snälla och pratade engelska med oss, vi var med dom inågon timme innan vi skulle hem igen. A, ja ville bara säga de, haha :D
Ha de så bra nu, hörs om 10 dagar igen!

/ Charlina

sepia, svartvit, neutral


Hejsan, ja har har ni lite bilder på mig, kul va ?

Jag tänkte bara säga att jag ska gå och möta min vän Hanin nu, men de blir ett inlägg ikväll också. Hoppas ni får en bra dag !

/charlina


önskeoutfit


kofta - forever21, leggings - h&m, smycken - h&m, skor - forever21

Tycker att jag hittade en perfekt oufit för en lite kyligare sommardag eller kväll, skulle absolut inte tacka nej till att bära detta någon dag!

Jag vaknade rätt tidigt idag faktist, redan vid 10! Har redan hunnit städa rummet och börjat packa tills imorgon, då åker vi nämligen till varberg och är där i en vecka. Nu ska jag svara på kommentarer och sedan ta och äta lite lunch. Måste ner till centrum en sväng sedan också. Puss så länge !

/Charlina

mysigt med stickat



Nej det är inte höst än, men det kan vara bra att förbreda sig med lite mysiga stickade koftor som finns i många affärer just nu. Dom här tre kommer från H&M och jag tycker dom är superfina! Jag gillar att dom är lite längre så att man kan ha dom till legging också. Har ni börjat skaffa er lite höst kläder i garderoben ännu ?

/Charlina

I ♥ rings


Ringar ringar ringar. Finns så himla många fina! Jag tycker de är så grymt snyggt med stora ringar, en eller flera på samma hand spelar ingen roll, så himla fint. Dom här tre kommer från topshop och jag är kär i dom alla. Men om jag måste välja en så säger jag nog den till vänster bara för att den har så tuff fäg. Brukar ni bära ringar ? Jag vet att många tycker de är obekvämt, de tyckte jag också först men man vänjer sig ju.

/Charlina

tummen upp för nagellack



Är det någon mer än jag som älskar nagellack? Jag tycker det är så otroligt fint med färg på naglarna, nästan alla färger är fina ! Det blir lixom som pricken över i'et på hela outfiten, plus att det ser fräschare ut med nagellack också. Jag gillar Depend väldigt mycket, dom är billiga och det finns i alla färger och nyanser. Jag målade faktist om mina naglar igår kväll till en lila rosa färg, väldigt fint blev de.

/Charlina

önske outfit


linnet är från forever21 och allt annat från topshop.

Har varit inne på lite olika hemsidor och de finns så mycket fina kläder verkligen ! Jag hittar massor som jag vill ha och bara slösa pengarna på, men de funkar ju inte.. Skulle sitta fint med ett jobb så man har lite mer pengar att röra sig med. Här är i alla fall lite av de jag hittade och tycker är väldigt fint, skulle gärna bära de någon kväll när man ska till stan eller på någon fest eller så nu på sommaren.

Nu ska jag snart göra latte och sedan lägga mig i soffan, jag ska ha en supermysig kväll framför teven tänkte jag, har ju faktist inte kollat på tv på 4 dagar !

/Charlina

åland var bäst !

Hejsan, nu är jag hemma igen ! Jag har varit i åland i tre nätter och kom hem därifrån igår kväll. Det har varit superkul och jag och Becci har träffat massa roligt folk som vi varit med på kvällarna/nätterna. Det har varit bra väder så vi har suttit på klipporna och kollat på solnedgångarna och grillar korv. Der finns massor att berätta men de skulle nog ta flera dagar att skriva så jag håller de för mig själv och mina närmaste. Men lite bilder ska ni i alla fall få från min resa :


/Charlina

good bye


Hej då på er alla!
Åker imorrn väldigt tidigt så hinner inte skriva något imorrn. Som ni alla kanske inte vet så ska ja till småland. Följer me pappa som är präst på konfermations läger. Ska bli roligt! Kommer va borta i ungefär 2 veckor men då har ju challe kommit tillbaka. Så bye bye! =D
//Elisabeth

bilder från norrland



Hej alla glada!
Idag åkte ja till centrum me en kompis och hennes kompis. Vi skull köpa lite grejer till imorrn då ja åker i väg på ett konfermations läger. Är själv inte konfermand men fljer me pappa för att han e präst. Så de ska bli roligt! Köpte godis för 100 kr, bra och ha när man är där borta, right? Sen när ja kom hem började ja packa resväskan, ch shit va mkt grejer ja ska ha me mig, =O Väskan e radan propp full och ja e inte helt klar än, undrar hur de går haha.
Men ja åker iallafall imorrn tidigt på morgonen till en buss som vi alla ska åka i ner till småland där vi ska vara! E faktiskt riktigt taggad, ska bli roligt att bossa runt på dom andra oxå som e yngre än mig, moahaha!!
Men här kommer iallafall lite bilder från min norrlands resa, Enjoy!
//Elisabeth


Fick nog sverigest finaste latte där uppe!




Matlagning på muraken, som de heter. Skit gott!




Ute på fisketur i de gråa vädret




Home, sweet home!

Hello!
Är äntligen hemma efter en nice vecka i Sollefteå i norrland. Hade de mysigt och tog de lugnt. Sov länge, åkte nån dag ner till ''stan'' som dom kallar de, haha. Sen va vi ute me båten i älven och fiskade, och badade flera gånger i den kalla älven. Va inte mer än 18 grader tror ja, kallt kallt! Va på loppis oxå, haha lite roligt. fick me mig hem en liten söt foto ram. Fick den helt gratis!
Har ägnat nästan halva tiden där uppe åt att läsa Twilight böckerna! Läste ut 1:a och har börjat på 2:a. Dom e sååå bra!! Blir helt kär i Edward, Åhh! Ni som inte har läst dom Läs dom, mitt tips till er!!
//Elisabeth
Sorry no pic. Kommer nog imorrn =)


Jag åker till åland !

Imorgon bitti åker jag till åland med en av mina bästa vänner, vi ska vara där i tre nätter och de kommer bli super ! Vi var där förra året också och ska bo på samma camping igen. Idag ska hon och ja åka och handla mat och fixa med tältet och så, sen sover jag hos henne och så åker vi till båten imorgon bitti, Wiho ! Jaag kommer alltså hem på tisdag den 28, så de blir ingen bloggning innan de.
Hoppas ni får en bra helg, puss !

bild tagen av mig från åland förra året.

/charlina


mocka och fransar



En mockaväska från h&m för 299 kr, är den inte snygg ! ?

/Charlina

den lilla svarta


Den lilla svarta, snygg till fest och passar till de mesta. Min favorit av dom här tre är den i mitten, tycker verkligen att den är supersnygg ! Vilken är eran favorit? Alla tre kommer från nelly.com.

/ Charlina

Bio - Harry Potter


Tidigare i kväll var jag, pappa och mina två systrar var på bio och såg Harry potter och halvblodsprinsen. Jag har hört av många att den inte varit så bra och lite tråkig,med jag höll inte med. Den var jättebra ! Jag tycker i alla fall att den var mycket bättre än den förra. Nu är inte jag något super stort harry potter fan direkt, men när man har börjat sett filmerna så vill man ju se alla, så de var kul att den var bra. Någon mer som sett deb, va tyckte ni ?

/Charlina

kjolar från H&M


Var precis inne på H&M's hemsida och hittade dom här två kjolarna. Tycker dom är rikigt fina och passar till det mesta. Kanske köper någon av dom när jag har lite mer pengar i plånboken :) Vad tycker ni om dom?

/ Charlina

Tisdag


Hejsan ! Idag blev det som planerat, träffade min kusin och Hanin. Vi möttes i gullmars och åkte därifrån in till stan. Kollade lite kläder och drack latte, pratade och skrattade. Vi hade väldigt roligt.
Ikväll ska jag vara hemma och mysa bara, kanske kolla på allsång nu ? Jag ska i alla fall kolla på morden i midsommer lite senare, någon annan som också ska de?

/ Charlina

dagens önskeoutfit


shorts - topshop, linne - åhlens, skor - topshop, armband - topshop, väska - h&m, solglasögon - forever21, ring - indiska.
Titta vilken fin önskeoutfit jag fått ihop, skulle gärna bära allt de där idag om de var lite varmare bara. Like it, like it.

Jag vaknade runt elva idag av att mamma kom in i rummet och sa: ''godmorgon, dags att gå upp !'' Jag kom väl upp runt halv tolv, tog en dusch och sedan åt jag frukost med frida tidningen framför mig. Dagens planer är att förhoppningsvis träffa Lina och Hanin, dom skulle höra av sig lite senare. Nu ska jag klä på mig och fixa mig lite, hoppas ni får en bra dag !

/ Charlina

20 juli

Hejsan ! Nu är jag hemma i stockhom igen, landade på brommaflygplats igår vid halv nio tiden. Var rikigt trött när jag kom hem så därför bloggade jag ingenting igårkväll. Hade i alla fall jättekul i umeå, hela släkten flög upp dit så vi bodde på samma hotell allihopa. Bröloppet var också superfint, de var i deras trädgård.

Idag har jag hunnit göra ganska mycket fast klockan bara är tre snart. Gick upp halv tio för vi skulle åka och göra nya pass i haninge, och efter de så stannade jag och en av mina systrar kvar i centrum och kollade lite. Vi år lunch där och kom sedan hem runt två. Här är det jag fick med hem:

Tröja från cubus REA 70 kr, ring från glitter REA 25 kr, nagellack från cubus 25 kr.


/  Charlina

svar på frågor!

1.vilken är era idoler?
Michael Jackson! =D
2.har ni några djur?
Inje jag, men Charlina har ormar =S haha
3.någon förebild?
Mina föräldrar kanse, haha vet inte
4.choklad-glass eller vanilj-glass?
Choklad ofc! =D
5.lakrits eller choklad?
Choklad igen haha
6.halsband eller örhängen?
Örhängen!!

7.Hur gamla är ni?
Båda är 16 (93:or)
8.Vart bor ni?
Stockholm =)
9.Favorittidning?
Dom ja läser mest e iallafall FRIDA och OKEJ
10.Favoritblogg?
Våran!! =D, haha nee men kenzas.se e nog en av mina favoriter, men majakaka.blogg.se e oxå jätte bra
11.Favoritfilm?
Nån av alla dansfilmer som finns, haha
12.Största idol?
Michael Jackson!
13.När startades eran blogg och varför?
I maj de här året, och vi startade den för att vi gillar att blogga, haha!
14.Favoritplagg just nu? :)
Oj, den va svår, men min illrosa body från Bikbok e en av favoriterna =)
15.sneakers lr klackar?
Beror på vilket tillfälle =)
16.brown suger , latino lr white suger?
Hahaha!! Jag(elisabeth) have to go with the brown suger, men Charlina tar nog the white sugar! =D
17.Snyggaste bloggare (kille asså)?
Måste nog säga mulattobee.blogg.se, haha han ser bra ut. Men tyvär så e de inte så många killar som bloggar :/
18.Blogg som ni mest hatar?
Det blir en delad 1:a plats till Kissie och Dessie!!!
19.skulle ni helst va fjortis lr emo?(måste välja!)
Hahah damn den va svår, man ja väljer emo =D
20.Gaybloggen lr Kenza?
Gillar båda! Dom e så olika och skriver om så olika saker, så ja väljer båda!
21.bästa egenskapen hos varandra? =)
Måste nog vara att vi båda skrattar så mkt. Har grym humor helt enkelt!! =)
22.Vad har ni med er vart ni än går? :P
Jag har med mig lypsyl!! Ett måste, haha
23.vad är roligast att skriva om? =)
När man har gjort nåt roligt me the friends och har massor me roliga/härliga bilder!! =D

Tyvär så kunde inte Charlina svara eftersom att hon varit i Umeå. Så svarade åt henne på några frågor, dom som ja va säker på. Men de kommer säkert fler frågestunder. Och tack för alla frågor! =D
God natt och hej då!! Kanske hittar nåt internet café som ja kan sätte mig på där uppe, we'll see!
//Elisabeth


19 Juli

Hej på er!
Sov hos Olivia i natt. Somnade vid 4 och gick upp vid elva. Inte roligt alls. Packade hela morgonen, tog en jävla tid och va jobbigt. Men tillslut va hela min resväska full och riktigt tung =O Åkte sedan mot danderyds sjukhus där pappa hämtade mig.
Så är nu hos pappa. Har ätit middag, läst lite i FRIDA och ätit glass! =D
Ska ju upp till norrland imorrn, bort från stockholm och upp till alla mygg! Hur ska de gå? =S
 Aja är uppe där i en vecka ungefär, men Charlina e ju hemma så de blir toppen för er ju!
Peace'n love!
// Elisabeth


Look of 2day!
Leggins: Bikbok
Tunika: Pure
Kofta: H&M
Nitarmband: Lindex
Peace armband: OKEJ
Örhängen: H&M Divided


Frågestund


Glöm inte att vi har frågestund! Det e bara att fråga på! Come on!! =)
// Elisabeth



OKEJ+Godis=Great!


Va i affären för en stund sen, skulle hjälpa mamma att bära lite. Köpte me mig hem en påse godis snören och sedan tidningen OKEJ. Man fick med ett armband oxå. Rätt så fint faktiskt, något ja kommer använda! Så nu, Godis och tidning! Yeah!! Sen duschen!!
//Elisabeth

Lördag

Tjena!
Sitter här och har porecis drukit upp min latte. Sitter och kollar lite på flygbiljetter, ska ju till USA! Woho!
Lite senare idag så ska ja och familjen hem till några vi känner och grilla. Funfun! Så tänkte att ja lägger upp nån bild på hur ja kommer vara klädd idag och senare kommer bilder från kvällen (I hope so)!
Ha de bäst tills dess! =D
//Elisabeth

Gick inte att ladda upp bild =(

Frågestund!

Hello alla människor där ute. Vi har inte haft en enda frågestund sen vi började me den här bloggen, så vi tänkte ha en nu! Fråga vad ni vill, men vissa frågor som vi inte gillar(ni vet vilka typ av frågor ja menar) så tar vi bort dom.
So start asking us!!
Svarar på frågorna på söndag! =)
//Elisabeth


Hej då sthlm, hej umeå!


Hallojsan ! Idag åker jag till umeå, vi ska flyga dit och planet går vid fem tiden. Vi ska upp till min farbror som ska gifta sig imorgon, kul kul! Vi är bara borta över helgen så jag kommer hem igen på söndag kväll, men kommer alltså inte att blogga innan de, men ni har ju Lissie kvar ! ;D Nu ska jag svara på lite komentarer och sedan packa ner det sista, hoppas ni får en trevlig helg!

/ Charlina

Ben&Jerry's + Film


Jag och min syster tog en promenad till centrum för en stund sedan och köpte ben&jerry's. Ikväll blir de alltså mys framför teven till en film med glass och en latte. Låter ganska bra va? Kram!

/ Charlina

Dagens fråga!




Min största idol är Michael Jackson fast att han är död. Tyvär så han jag aldrig se honom live, vilket ja ärna skulle velat göra. Tänk vilken upplevels! Jag älskar hans musik, hans dans moves och hans röst! Helt underbar!
Så nu är frågan Vem är eran stora idol?
//Elisabeth

GE MIG! GE MIG! GE MIG!


Hittade massa fint från forever21 nyss, titta på klänning, så himla underbar ! Allt detta skulle gärna få flytta in hemma hos mig.

/ Charlina

Woopa

Nu har vi blivit medlemar på woopa.se. Vet inte riktigt hur de funkar men exprementerar oss fram. Om ni oxå vill testa så gå in på http://www.woopa.se/?ref=Blackywhite och regestrera er! Har hört från många att man kan tjäna ganska mkt pengar faktiskt. Så vf inte testa!
//Elisabeth


Movie time!

Nu har ja och min syrra kommit hem från pappa. Har fixat latte och ska snart sätta oss i soffan och kolla på nån bra film. Vet inte vilken än, hmm....
Lägger in de här tre snygingarna oxå! Enjoy!
//Elisabeth

Cornelli Panel Swing Top Cameo Rose Vest  Lace Insert Body
Alla tre är nyheter från topshop!

20.04

Hej igen!
Nu har vi precis ätit effterätt och de blev hemmagjord hallonglass med hallon på! Skit gott!!
//Elisabeth




Looking good!!
Foto: pappa

hos pappa

Tjenare!
Sitter just nu hemma hos pappa. Kom hit för några timmar sen och har ätit middag och så. Ska hem till mamma igen ikväll, så detta är bara ett snabb besök.
Har varit skit varmt idag! Hoppas de fortsätter så här!
Har inte så mkt mer att skriva om, förutom att nu ska ja dra ut och spela fotboll me syskonen och pappa, Yeah! =D
//Elisabeth


Så här ser ja ut idag. Enkelt och lite sommrigt.



Boktips - 14 år till salu



För några dagar sedan läste jag ut den här boken, 14 år till salu. Det är en av dom bästa och böckerna jag läst faktist. Man förstår inte att den fakist är sann, de är hemskt. Men jag tycker de är rikigt bra att dom gjorde en bok om den, så att man vet att de faktist händer sådanna här saker. Ni som inte läst den, gör de !

14 år till salu handlar om :
Det här är en sann historia om 14 åriga Tessan som lever ett liv som de flesta välanpassade svenska tonåringar. I skolan går det bra och stunderna i stallet är många och lyckliga. Men en dag blir Tessan våldtagen och hon tiger om de, berättar de inte för någon. Hon lider och självkänslan faller. När hennes kompis föreslår sexförsäljning via nätet för att tjäna snabba pengar rycker hon på axlarna. '' Varför inte?'' Det kan ju inte bli värre, eller?
Jo de kan de, och Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring bekräfelsesökande ytterligare och prostitution. Ingen runt om kring henne märker vad som pågår, finns det inget slut?

/ Charlina

kvällsdopp

Jag och Charlina har varit i öringe och tagit ett kvällsdopp. De va ganska skönt. Vi cyklade dit på deras skit coola tandem cykel. Me like!! Ja kom hem för ungefär en timme sen och e fett sugen på nåt, ska nog ta nåt att äta.
Peace'n love
//Elisabeth









Lite bilder från kvällen! Lovely himmel, visst?Enjoy! =D


Stan hela dan!

Hello!
Idag åkte ja in till stan me några vänner. Gick in i massa affärer och kollade och testade kläder. Jag köpte sötaste/snyggaste linnet. Hade galet snygg färg, precis som pigelin glassen! Åh I love it. Men min vän olivia gillade de inte alls, haha!
Peace'n love!
//Elisabeth


Hade tänkt till nån jeans väst och svarta jeans med några snygga klackar! Vad säger ni? =)

tuff kjol från topshop



Var precis inne på topshops hemsida och hittade den här tuffingen! Perfek till en svart tröja och ett par klackar, det skulle i alla fall inte jag tacka nej till !

/ Charlina

look of today, monday


kjol - indiska, tröja - ginatricot, väska - accent, armband - h&m och ur&pen.

Hej sötisar ! Idag har jag varit i stan hela dagen med Hanin. Vi åkte in till slussen vid halv två och jag köpte ett par jeans efter bara ca 10 min. Vi gick vidare mot t-centralen och stannade och fikade på vägen, de blev en latte och kladdkaka för mig. Vi promenerade vidare till kungsan och satt där i solen och bara pratade och lyssnade på musik. Vid fem tiden åkte vi till hökarängen för att möta hennes mamma, men självklart satte vi oss på fel tunnelbana och kom helt vilse. Det var bara åka till baka och byta så de tog ett tag innan vi var framme, hehe. Jag kom i alla fall hem strax innan sju och åt en underbar middag. Pasta sallad med kyckling och oliver, muuums ! Jag kom hem för bara 5 minuter sedan, jag och min syster tog cykeln till centrum och köpte glass som vi ska äta ikväll med jordgubbar, blir även en stor latte till de. Ha en trevlig kväll, de ska i alla fall jag ha !

/ Charlina

BIO!

Hello pepole!
Idag va ja på bio me storasyster och lillasyster. Vi såg Ice age 3, 3D. Skit rolig och dom e ju bara för söta! Tkr att alla ni som inte sett den, Go see it!! Det är ett ''Måste'',haha. Men ni kommer inte ångra er that's for sure!
Kom hem nyss och e proppmätt efter McDonald's food! Blev en plus meny så nu har ja ett till glas, lila! I love them!
//Elisabeth


Så här såg ja ut idag! Med mittbena, vad tkr ni? =)




Och mitt lovely purple glas! =D

måndagens önske outfit


från topshop och forever21

Godmorgon ! Eller jag vaknade faktist för mer än en timme sedan men ändå.. Jag har gjort en liten önske outfit här ovan och jag skulle gärna se ut så där idag. Hade nämligen tänkt åka in till stan och köpa ett pat nya jeans men måste försöka få med mig någon vän först. Men alla sover nu så får försöka på tag på någon lite senare. Vad ska ni göra idag ?

/ Charlina


Jag gillar räkmackor, gör du?



Jag har jobbat hos mamma hela dagen idag och direkt när vi kom hem så gjorde vi varsin räkmacka, gott va ? :)
I Kväll var de tänkt att jag Lissie, och Olivia skulle gå på bio men de blev tyvärr inte så, vi skulle sett baksmällan men får ta de någon annan dag. Det blir alltså hemmakväll för mig, ska kolla på en film som går på 4 an kl nio hade jag tänkt. Vad ska ni göra ?

/ Charlina


Rösta?

Våran blogg är en av dom fyra finalisterna på veckansblogg hos http://johanssonhannaaa.blogg.se/. Så nån som vill rösta på oss, go do it! =)
//Elisabeth

Thumb up!

Tänkte att ja skulle göra en ''Thumb up'' lista, so here you go!


Slitna jeans shorts!
Grymt snyggt till nåt pösigare linne lr nån body i en härlig färg! Big plus!

Summer time!
De e varmt, man kan gå me lätta kläder, som linnen och shorts. Och man blir grymt brun, YES!


Pengar!
I love money! särskillt nu på sommarn när man gör grejer hela tiden. Och då de e rea i alla affärer! Yeah!

That's all!!
/Elisabeth


21.02

Hejsan!
Ihår sov ja hos Charlina och de va mysigt. Vi åt tacos, yummi. Sen spenderade vi gansak mkt tid framför datorn för att göra om vår blogg design, som ni kanske ser. Lovely, right? Sen satte vi oss framför tv:n med chips, popcorn, ostbollar och läsk, helt underbart! =) Vi såg på film och gick sen och la oss. Somnade direkt tror ja , haha!




Cyklade hem til mig för att hämta grejer och sen tillbaka på tandemcykel! Cool va? =D


jag har plockat jordgubbar


Innan middagen var jag ute i trädgården och plockade jordgubbar. Vi har ett helt jordgubbsland och de kryllar av dom nu ! Vi har fått plocka varje dag den senaste veckan, och de är massor kvar. Jag är bara glad för de, de betyder ju att de bli jordgubbar varje kväll, haha :)

/ Charlina

Hiss eller Diss?



Dom här kavajerna kommer från Topshop, hade med den i mitten i ett annat inlägg förut. Jag tycker dom är rikigt snygga, speciellt den grå gröna. Vad säger ni, hiss eller diss?

/Charlina

Ny design



Som ni ser så har vi gjort om våran design. Vilken föredrar ni, den nya eller den gamla som är på bilden ? Själva är vi jätte nöjda med den nya!

/ Charlina & Elisabeth

Underbart från H&M


Åh ja bara älskar dom här klänningarna ! Så himla fina verkligen. Tänk den ljusrosa till en svart skinnjacka och ett par höga klackar ! Så snyggt !

/ Charlina

Nattinlägg

Hej nattpepole!
Tänkte ja skulle skriva ett sista inlägg nu =)
Sitter och tittar på filmen She's the man, me stor syrran. Grymt bra film! Ni som inte sett den, se den!!
Här kommer iallafall lite bilder, enjoy! =)
//Elisabeth


Vad tkr ni om min snygga färg? Själv tkr ja den e grymt snygg!
Nu i sommar är det starka och färgglada färger som gäller!


I love Kenya, my home country!
Nån som hört talas om de innan? =)

I'm singing in the rain

Hej hej kära läsare!
Sitter här medans de regnar ute. Har bara varit hemma i mys kläder och suttit framför tv:n. Super mys!! Har också hjälpt mamma att måla naglarna, fransk manikyr blev de. Riktigt snyggt faktiskt!
Vad har ni hittat på denna gråa dag?=)
//Elisabeth

Tyvär ingen bild =/

önske outfit



/ Charlina

Beat it

Idag ringde pappa mig och berättade att Bounce, dansgruppen, skulle ha en hyllning till Michael Jackson då dom skulle dansa tillsammans me några hundra människor på plattan. Självklart åkte ja dit och kollade med Charlina och det var grymt Coolt!! Grymt Coolt verkligen!! Dom dansade till Michaels grymma låt Beat it! Blev lite besviken på att ja inte kunde va me och dansa me Alla människor då ja inte kunde koreografin. Men men ja va där iallafall!
Nån av er som va där, vad tyckte ni?
//Elisabeth

Dagens outfit



Jacka - H&M
Vit tröja - H&M
Linne - Ginatricot
Strumpbyxor - H&M
Jeans shorts - Zara
Kofta - H&M
Väska - Accent
Armband - Ginaticot & ur&pen
Ring - kommer inte ihåg
Örhängen - H&M

/Charlina

Tre favoriter från Topshop



Ge mig! Ge mig! Ge mig! Ge mig! Ge mig! Ge mig! Ge mig! Ge mig! Ge mig!

/ Charlina

Nu....

More Michael Jackson! =D On tv4!!

22.27


Hejsan!
Idag har det handlat om Michael Jackson på tv4 hela dagen. Tyvär så har ja bara sett minnesstunden. Fast det var inte så bara, det var helt underbart och rörand. Började nästan gråta. Det är verkligen många som saknar dig Michael. Eller kanske t.o.m alla. Jag gör iallafall de och hoppas du vilar i frid!<3

Annars har ja varit på eriksdalsbadet idag med några vänner och småsyskon. Vi badade såklart inne, eftersom de regnade och åskade! E nu hemma och e lite tött, men har köpt hem en Ben&Jerry,Strawberry&cheeasecake smak! Och lite godis, Gött!!
//Elisabeth

You can never get enough of the to guys, Ben & Jerry!

Look of today.



Skjorta - monki
Linne - newyoreker
Strumpbyxor - hm
Armband - turkiet
Ring - hm
Väska - accent

/ Charlina

Tips

Hello!
Tänkte tipsa er om en hudlotion. Den är jätte bra och gör huden mjuk, len och otorr såklart, haha! Men den luktar gott oxå, Coccos.
Jag älskar den och tycker att ni borde testa den. Vad jag vet så finns den att köpa på dom flesta Afrikanska håraffärer. Dom e inte så dyra heller, helt perfekt, ellerhur? =)
//Elisabeth


I like..



Skulle gärna vilja ha de här en måndag som denna. Fint och avslappnat. I like.

/ Charlina

Ben&Jerry's?

Hmm....Ska ja köpa en Ben&Jerry's?
Blev sugen efter ja såg Charlinas inlägg! Haha

Om Ja, isåfall vilken? =)

18.16

Hejsan!
Idag blir de film kväll me Olivia, Nina och Siv. Vi har hyrt 3 filmer, hoppas dom e bra. Har oxå laddat me 2 påsar chips, så de ska bli super mysigt!
//Elisabeth


Den här killen kommer bli stor!

måndag


Det är måndag idag och jag har inte gjort så jätte mycket. Ätit ben&jerry's med min syster, kollat på film och sagt hej då till min älskade vän Becci. Hon ska åka till slovenien i morgon så jag kommer inte träffa henne på tre veckor ! Om en stund ska jag lägga mig i soffan med en kopp te och frida tidnigen, Ciao !

/Charlina

movie time

Sitter nu i sängen och ska sätta på filmen Another gay movie. Har inte sett den men hoppas den e bra. Nån av er som har sett den? =)
God natt
//Elisabet


I'm in love with...

Premium Sequin Blazer
Är inte den här jackan grymt snygg lr? Tänk er till ett par lite slitnare jeans och några riktigt läckra klackar. Ååhh!!

5 juli

Hej alla glada sommar människor!
Idag har ja hjälpt till ganska mkt i trädgården. Målat lite på huset, klippt gräs och krattat. Tjänade pengar på de oxå, 365kr på 3h 40 min. Inte dåligt va, alltid roligt me lätt förtjänta pengar!
Sitter nu här ny duschad och fräch och har precis ätit middag. Idag blev de hemma gjord pizza, Yummi!!
Vad har ni gjort idag då? =)
//Elisabeth




Pappas grymt goda pizza!


Lite enklare outfit idag.
Skjorta: Bikbok
Linne: Från mamma
Byxor: Gina
Skärp: Mammas


Söt väska från Åhlens



Hur söt är inte den här ? Du hittar den på åhlens för bara 179 kr, finns även i färgerna svart och vit. GE MIG!

/ Charlina

nya köp


Linne - newyorker

Armband - BikBok

Skärp - Zara

/Charlina

Pic....

Här kommer lite bilder från idag och igår, enjoy! =)
//Elisabeth

Yesterday












Today








Bjuder på dom 2 sista bilderna, haha!

3 juli

Hejhej!
Det har varit en riktigt skön dag idag. Efter lunchen åkte vi ut med en båt som vi lånade. Lite strul att få igång den, men när vi väl kom ut så va de jätte härligt. Det blåste mkt och skvätte upp vatten p.g.a den höga farten.
Sen åkte vi in till ett Café som låg vi vattnet. Jag tog en latte och kladdkaka med gräde, och så satt vi ute i värmen och hade de skönt.
Nu har vi kommit tillbaka hit, har precis städat stugan vi bodde i eftersom vi ska hem ikväll.
Hur har ni haft det idag? =)


 Bjuder på en av Michael Jacksons låtar, Earth song!

2 juli


Dagens outfit: linne - åhlens, jenasshorts - zara, armband - indiska, väska - accent.

Idag har jag legat på stranden i ingarö hela dagen med familjen, skönt skönt. Solat, badat och bara tagit de lungt. Senare åkte vi och tog fästingspruta, inte lika skönt men nu är de klart i alla fall. Jag ska äta nu, skriver kanske senare ikväll, bye bye !

/ charlina

I'm back!

Hej nu e ja tilbaka från badplatsen. Doppade mig bara för att de va ganska kallt sen låg aj och solade tills vi skulle hem. På väg hem stannade vi för att köpa glass. Blev en strut me polkagris och lakrits smak. Skit gott.
Har varit hemma nu ett tag, e lite trött och seg. Åt middag precis oxå, riktigt gott när man e hungrig!
Va har ni gjort? =)

Al I wanna say is that they don't really care about us!

Dokumentären igår var helt grymt bra. Satt där i sängen framför tv:n och ville att den aldrig skulle ta slut. Fick en klump i halsen oxå då man såg alla bilder, intervjuer och videos med honom. Men nåt som e säkert e att ja aldrig kommer glömma The king of pop!
Nu håller vi på att göra oss iordning för att åka och bada i nån sjö tror ja de va. Ska bli här ligt idag. Men nu går bilen så bye bye! =)
//Elisabeth

Nighty Night

God kväll på er!
Har nyss fikat me lite kakor och latte, åh vad ja älskar latte. Sen har ja suttit och nördat framför farfars mobil och försökt klara ett spel som var typ helt omöjligt. Nu sitter jag här och väntar på att Michael Jackson dokumentären ska börja.
Men nu måste ja ta in våra kaniner som är i vår utomhus''hage'' och sedan sätta mig framför tv:n.
Gick tyvär inte att ladda ner bilderna som jag lovade, nått knas me datorn,
Peace !!
//Elisabeth




Love you! <3

Kissie, Desiree, paow...





Tänk att dessa tre tjejer är tre av dom större bloggarna i sverige. Det är ju riktigt pinsam. Hur kunde dom bli så populära i bloggvärlden när dom skriver om dom mest ointressant, pinsama grejerna man kan tänka sig. Jag fattar iallafall inte de.
Vad tycker ni om dom här bloggarna? Själv tycker ja att dom är omogna och patetiska!
//Elisabeth

Muffins'




Jag har bakat chokladmuffins med vitchoklad i, gott va ? :)

/ Charlina

TV ikväll


Tänkte bara berätta att ikväll på 1an kl.22.15(tor jag att de va)så kommer det en dokumentär film om Michael Jacksons liv. Så de får ni inte missa, de ska iallafall inte ja göra. =)
//Elisabeth


Sommartider, Hej hej...

Tjolahopp!
Vaknade för ett tag sen och har precis ätit '' brunch''. Efter ''brunchen'' så hade ja lite tid över så lekte lite me minsta lillebrorsan. Körde runt på honom i en leksaks skottkärra, gud va roligt man kan ha, haha.
Sitter nu här innne helt seg. Resten av familjen har dragit ner till stranden, men ja orkade verkligen inte idag.
Vad ska ni göra denna vackra sommar dag då? =D
// Elisabeth


Jag som kör runt med brorsan!

Kommer fler bilder lite sneare idag,!



I'm in love.


Kenny Wormald, sjukt snygg och grym på att dansa. Jag är kär! Jag är kär !

/ Charlina

RSS 2.0