plugg plugg plugg

Plugg plugg och ännu mera plugg, de är därför jag inte skrivit på vääääldigt länge. Vet inte vart Lissie tagit vägen men de är nog samma för henne! Hade två stycken prov idag, datakunskap och turism. Gick helt okej på båda så jag hoppas på VG!
Jag ska svara på lite kommentarer nu och sedan måste jag plugga igen, förvånad? Har engelska tills imorgon och sedan måste jag skriva lite i svenskan. Hoppas ni får en trevlig kväll !

/Charlina


nytt


Armband - H&M, kjol - Indiska

Jag var i stan idag med min syster och fick med mig den här fina kjolen och armbandet hem. Köpte även en present till min mamma som fyller år om en månad, de är ju bra att vara ute i god tid !
Det  blev också en fika på espresso house i gamla stan, varsin latte och kaka. Vad har ni gjort idag?

/ Charlina

Söndags eftrmiddag..

Idag har jag bara varit hemma och tagit de lugnt. Tittat på nån skräckis och Harry Potter 4. Sen har man oxå hjälpt till att fixa middagen som ikväll består av Tacos. Yeah!
Vad brukar ni göra på sega söndagar som den här? Let me know!


Någon mer än ja som blir sugen på dom här stora halsdukarna nu när de börjar bli riktig höst! kallt, och kyligt?



världens bästa film ?



Jag och Lissie var hemma hos mig igår kväll och grät till Pearl Harbor. Den är så grymt bra verkligen, och så otroligt sorlig.. Jag har sett den tre gånger nu och ja tror fakitst att de är en av mina favorit filmer. Har ni någon favoritfilm ?

/charlina


Teckningar

Två av många manga bilder som min 12 åriga syster har gjort. Tkr dom är väldigt fina, är väldigt avundsjuk på att hon kan rita så bra! Hahah...
Vad tkr ni om dessa bilder?
//Elisabeth

vilken header ska vi ha ?





Vi funderar på att byta header, men vet inte än. Gillar den som vi har just nu väldigt mycket men de är kul med lite  förändring också. Jag och Elisabet har i alla fall gjort två stycken som skulle funka, sen har vi ju den gamla också. Vilken tycker ni att vi borde ha ?

/charlina


Höst väder...


Skulle behöva ett par sneakers nu till den kalla hösten som närmar sig. Så har några här som ja tkr e riktigt snygga! Skulle vilja ha alla, men om ja ska välja mina favoriter blir de nog 1, 2 och 4. Vilka tkr ni e snyggast?


Idag va ja i skolan! Första dagen på hela veckan. Va helt okej, rologt att träffa alla människor. Va hade ett litet käxförhör oxå som ja tror gick bra, kändes så iallafall.
Nu sitter ja här och väntar på att klockan ska bli så mkt så att ja kan börja gå mot dansen. Ska tyvär inte dansa idag utan får titta på. Men bätre än att bara sitte hemma och ruttna framför tv:n, right?
//Elisabeth

nyheter från h&m


spetsklänning - 199 kr, väst - 1499 kr, klänning - 699 kr, skor - 499 kr.

Var precis inne på h&m's hemsida och hittade massa fina nyheter ! Här är fyra av dom, alla i svart, snyggt ! Är lite sugen på spetsklänningen faktist, tycker den är himla fin och inte dyr heller. Sen är de andra också väldigt snyggt men kostar rätt mycket.


Idag i skolan hade vi ett svenska test, med massa konstiga ord och jag kunde typ inget av dom, de va ord jag aldrig hört förut ! Vi slutade i alla fall vid halv fyra så ja var hemma lite innan halv fem, åt lite mellis och gjorde mig en latte. Känner mig väldigt trött idag också, ändå hade jag sovmorgon idag. Ikväll blir de i alla fall idol, så himla bra verkligen ! Någon mer som ska kolla ?

/Charlina

Ny header?

Hej på er läsare!
Idag har ja bara varit hemma och tagit det lugnt. Har ju studiedag idag! Har suttit framför tv:n och tittat på film. De blev This Christmas med Chris Brown. Den e såå bra!
Nu har ja suttit frmför datorn ett tag och pysslat me en header som man kanske kan ha. Hmm..vet inte riktigt, men tkr den e helt okej, lite höstig så där. Ska kolla me Challe oxå, haha. Men ni kan ju säga va ni tkr om den. Om den funkar lr inte!
//Elisabeth


Nå va tkr ni? :)

outfits från forever21


Var precis inne på forever21 hemsida och hittade massa snygga outfits! Gillar nog den längst ner till höger mest, vilken tyckte ni var snyggast ?

/Charlina

Lala song

Run-DMC

Idag va ja hemme som ni alla kanske redan vet! Har bara tagit de lugnt och tittat på tv.
Nu sitter ja här nyduschad med Fluffigt hår, haha. Ska kolla på ''Systrar i jeans'' snart oxå.

Lala song- Bob Sinclare

Nån mer som saknar 80-talets Hiphop? De gör iallafall jag! Älskar stilen på kläder, dansen och musiken. Jaa allt!


back in black



Har ni börjat kolla på höstskor än ? Eller har ni redan köpt några ? Det finns ju så otroligt mycket snygga höstskor tycker jag, och i så många olika modeller också ! Jag skulle vilja ha ett par som är lite mer bekväma och sköna och ett par med klack.
Får väl bli att jag åker in till stan någon dag och kollar lite, man vill ju inte att dom snyggaste tar slut !

Vilka skor tyckte ni var snyggast här över ?

/Charlina

Mammas gata


Promoe ft. Timbuktu, Supreme & Grega

Lägger ut en skit bra låt som ja tycker ni borde lyssna på. Den e grymt bra!
Jag har fastnat för den!

''Jag gick i ett kvarter idag,
som en gång var hela min värld ja,
allting var ju enklare då,
men ingenting kan bli var det var, neheeeej''

//Elisabeth


JAHA...

då har man gått och blivit sjuk. Inte kul asså! Så idag blir de att vara hemma istället för skolan. Lite skönt ändå så ja kan vila upp mig.
Denna helg va en pappa helg, så va här. På fredagen tog ja de bara chill och hade de mysigt här hemma. Sen på lördagen skulle ja fira en kompis i tumba me alla hennes andra kompisar. De va en överaskning att vi skulle va där så hon blev riktigt chockad men gald. Så de blev riktigt lyckat! Kvällen va skit rolig me massa roliga människor. Minne för livet!


Alla tjejerna! <3


va de någon mer är jag...

...som såg den den här filmen igår kväll ? Det är en krigsfilm, väldigt bra fakitst ! Handlar om amerikanska soldater som är i somalia (tror ja de va) där de är inbördeskrig. Den var i alla fall rikigt bra, så ni som gillar sånan typer av filmer borde verkligen se den. Sen så är ju snyggingen Josh Hartnet med i den också, de är ju alltis lite roligare och kolla då, haha !



/Charlina

armband från lindex


Var precin ine på lidex hemsida, och dom har faktist en hel del fina saker ! Brukar inte gilla lindex så mycket annars men jag fastnade för dom här tre fina armbanden, kolla bara på de första med massor av nitar, grymt snyggt!

Igår kväll var ju hemma hos ida med två tjejer till från klassen, och vi hade superkul! Vi kollade på dirty dancing, åt kladdkakam chips och ostbollar. Haha sen tog vi massor av fula bilder, och jag har nog aldrig skrattat så mycket, haha bilderna är så grymt roliga att kolla å verkligen!

Vad ska man göra idag då? Jag har i alla fall städat rummet nu och känner för att hitta på något, men vad ?..

/Charlina

fredags mys?

Ne snarare fredags tråk!
Har inget att göra denna fredag. Verkligen inget!! Inte kul asså!
Får väll gå ner och tråka framför tv:n, roligare än så blir de nog inte....
//Elisabeth


Det är dags för fredagsmyyys


Bild från i sommras,

F R E D A G igen, wooho! Veckorna går verkligen otroligt snabbt och de är så skönt ! Kvällens planer är i alla fall att åka hem till Ida med några andra tjejer från klassen. Vi tänkte gå och hyra film och köpa lite gott och bara vara hemma hos henne. Det ska bli kul faktist, blir en liten tjejkväll de!
Jag ska åka dit vid åtta tiden tror jag, så jag äter middag hemma med familjen innan. Vad ska ni göra ikväll då ?:)

/Charlina

idol om en halvtimme

Blir lite glass och latte till idol klockan åtta. Någon mer än jag som ska kolla ?:)

/charlina


önskeoutfit


Allt är från h&m förutom armbanden som är från topshop.

Jag slutade 10.20 idag, hade alltså bara en och en halv lektion ! Lärarna skulle på något möte så vi fick gå tidigare, så himla skönt ! Jag har redan ätit lunch här hemma och pluggat lite, ska snart kolla på någon film tror jag. Hoppas ni får en bra dag !

/Charlina

m u f f i n s !


Jag bakade muffins igår med chokladbitar i, här är resultatet ! Blev supergoda verkligen, blir nog att äta några stycken i kväll också, och kanske en latte till de ? 

/Charlina


vems stil ?

Vi har valt ut tre kändisar som vi tycker har väldigt bra klädstil, Rachel Bilson, Lauren Conrad, Rihanna. Vems stil gillar ni mest, vi skriver resultatet om vem som ''vann'' någongång nästa vecka. Det blir kul att se va ni läsare gillar för stilar !

/Charlina och Elisabeth


Resultat

Så va tycker ni om min nya Haircut? Ja gillar de, nytt, kort och fresht!
//Elisabeth

Nu e de gjort!



Inte exakt som Rihanna, men lite samma stil!
Bild på håret kommer senare!

Nu e de gjort! Håret e kort och de e super skönt!! och ja e riktigt nöjd!! Yeay!!
Efter klippningen träffade ja Charlina i t-centralen och vi gick mot ett café och satte oss me varsin latte och kaka. Satt och snackade om saker som hänt den tiden vi inte träffat varann. Och de va länge sen sist asså, nästan 2 månader. :O inte okej!! Va skönt att bara träffas och snacka!
Sen drog vi vidare till lite affärer och kollade. E nu hemma och ska käka nu!
//Elisabeth

stan med Lissie idag


Är inte dom här klänningarna jätte jätte fina ? Väldigt enkla och ändå så snygga, perfekt till ett par klackar. Dom kommer i alla fall från hm och kostar bara 199 kr!

Idag blir de stan med Lissie, ska möta henne där runt halv två och då har hon klippt sig ! De ska bli kul att se resultatet. Vi tänkte ta en fika på något mysigt fik och sedan bara kolal runt lite, jag måste hitta någon av dom där två rinagrna på hm ! Minst en ska i alla fall med hem !

Nej nu ska jag svara på lite kommentarer och sedan är de dags att kolla bussen och göra mig iordning, skriver ikväll !

/Charlina

Haircut

Nu e de bestämmt! Har bokat tid till att klippa mig imorrn så nu finns ingen återvändo! Hahah.
Peace!
//Elisabeth

äntligen fredag !

 
Bjuder på denna bild/bilder som är på mig och Lissie på skolavslutningsdagen!

Fredag idag, härligt eller hur!? Jag tycker att de är helg nästan hela tiden faktist, skolveckorna går så himla fort ! Men de är ju inget dåligt med de inte :) Ikväll ska jag i alla fall bara vara hemma tror jag. Äta tacos med familjen och sedan ligga i soffan och äta ostbollar ! Imorgon ska jag därimot träffa Lissie, ( vi har inte träffats på typ 2 månader !) och förhoppningsvis Becci också. Vi tänkte i alla fall åka in till stan och fika och kolla runt lite.
Nu ska jag läsa lite bloggar och svara på komentarer, ciao !

/Charlina


Sitter på...

Mammas jobb just nu och väntar på att åka tillbaka till skolan för att göra en skrivning i svenska. Resten av klassen e på studiebesök, och kunde inte följa me p.g.a skrivningen. Men nu måste ja skynda tillbaka til skolan börjar om 30 min :O opps!! //Elisabeth

god morgon


E de sant att Lady gaga e en man?!


Hejhopp!
Sovit gott? De har iallafal ja! Kunde sova lite längre faktiskt!!
Vaknade för en stund sen och satte mig me min frukost framför datorn. Skönt när man har lång tid på sig på mornarna!
Idag så ska vi på nå studiebesök me skolan, vet inte vart lr va vi ska göra där. Sen efter ska ja träffa Denise som ja inte träffat på ett tag, Ska bli Skit kul.
//Elisabeth


Fint från H&M


H&M har fått in så mycket fint tycker jag, och det här är de jag gillar mest ! Men mina favoriter av de här är nog ändå ringarna ! Jag måste ha minst en av dom, men jag tror att jag kommer köpa båda, så grymt fina verkligen ! love love love.

Är det någon mer än jag som tycker att veckorna går så himla snabbt nu för tiden !? Det går verkligen supersnabbt, tyckte det var helg för bara nån dag sedan och så blir de det imorgon igen, härligt ! Idag slutade jag runt halv fyra så var hemma vid halv fem ungefär. Åt lite mackor och drack latte medans jag kollade på step up 2 (igen). Ikväll ska jag vara hemma bara, måste plugga lite matte..
Vad ska ni göra ikväll ?

/Charlina

Fortsättning

Nu tänkte ja fortsätta me bilder från min underbara resa! Bliderna e ifrån en dag i Long Beach! Luta er bakåt och njut!


En båt som va känd



Hela familjen på väg till The Beach


The Beach













Jag




Sunset, Beauteful!





To be continued!

Snart e de dags...kanske

Har ju tänkt LÄNGE på att klippa mitt hår som grymma Rihanna. Nej ja har inget emot henne längre. Så nu när ja tar ut mitt löshår, då e de nog dags! Ja vill, Ja vill, Ja vill!!!!
Va tkr ni?
//Elisabeth

My babys

Hej på er!
Va i skolan idag, va lugnt. Började me balett. Jobbigt men ku. Slutade tidigt för att vara mitt schema, haha halv 3.
Sitter här nu me full mage och trötta ögon. Sängen snart? Aaa!! Tänkte bara lägga in några bilder på två par skor som aj köpt borta i ''Amazing place ''. I'm in love! Verkligen!

Som sagt, dom är Wonderful!
//Elisabeth

God natt


På planet på väg till wonderful USA!

Hej kära läsare. Har nu nästan precis ätit middag och de blev cesar sallad. Såjävla gott. Har längtat väldigt länge efter de!
Men nu e de dags att hoppa i säng. Ja vet att de e väldigt tidigt men har man slutat skolan sent så behöver man sova tidigt. Iallafall jag!
Good Night, Sleep tigth!
//Elisabeth


Fortsättning på bilder

Tänkte ja skulle berätta lite om va som hände borta i USA.
En av dagarna åkte vi in till downtown LA och shoppade oc kollade på bl.a Michael Jacksons STAR och va påmuséet ''Maudam Tussou''(lr hur de stavas)! Så här kommer den dagen i bilder, enjoy!
//Elisabeth




Ett ställe som dom brukar ha många galor och ''awards''.


Fick ingen bra bild på ''Hollywood'' skylten. Hahah!


Michael Jacksons STAR!!


Kärlek!




Obama my brother!


Snoop doggi dog!


Träffade Will Smith oxå!


Me and miss Bootylicious!

Skit god yougurt glass me alot of candy!

To be continued!

sunflower.


Foto: jag, redigerad.

Hallojsan ! Är hemma från skolan nu, har både hunnit duscha och ätit lite mellis + gjort mig en latte som jag dricker nu. Är helt slut efter idrotten i skolan, haha vi kör faktist väldigt hårt där tycker jag ! Och jag som ska åka på dans om en timme också, kommer vara helt död ikväll!
Ikväll börjar andra avenyn också va ? Det måste måste måste jag hinna se !
puss

/Charlina


Good night



Saknar såå mkt!


Hej gott folk. Kom hem från mitt första danspass sen sommarlovet och de va rätt jobbigt! Märks att ja e otränad om man säger så. Har ätit middag och ska ni upp och duscha för att sedan gå och lägga mig i min sköna säng. E jätte trött.
Så god natt kära läsare och vi ses imorrn!
//Elisabeth

Promis

Hej på er!
Lovade ju er att lägga in bilder från min helt underbara semester i USA. Här kommer början av många många bilder, så Enjoy!
Kommer fler bilder nån annan dag!
//Elisabeth

Alla bilder är från en av dom 1:a dagarna där borta. Här är vi vid havet i Santa Monica, nära Downtown LA!





Jag och lil'sis


Jag och Helen




Jag och lil'sis

Det är så kallt...

I de här landet! Saknar värmen in the States!
Iallafall.. Så idag så ska ja hem till Melissa. Väntar bara på att hon ska ringa och säga att hon e klar. Takes forever!
Och bilderna från USA kommer så fort ja kommer hem till Mamma! Så don't worry!
Lägger in en skön låt me ''New Boyz''. Lyssna!!
//Elisabeth


monki monki monki


Som ni vet så har monki så himla mycket fina plagg, och de här är några av mina favoriter. Vill verkligen ha den svarta volang klänningen och någon av kjolarna, men de får bli när jag har lite mer pengar i plånboken :)

Idag har jag i alla fall varit med min vän Hanin i stan, vi fikade på espressohouse, kikade i lite affärer och satt vid slussen och lyssnade på musik. Blev en rätt så mysig dag faktist. Ikväll ska hela familjen hem till några kompisar och kolla på fotboll, så det blir att jag följer med dit, kul kul. Vad ska ni göra ikväll ?:)

/Charlina

Hemma i kalla sverige igen :(

Hej kära läsare!
Nu är ja hemma från min underbara semester i USA! Kom hem för ca 3 dagar sen. Vi va i en stad lite utanför LA som heter Ontario. Vill bara tillbaka! Det vare helt underbart, varmt(40-45 grader varje dag), träffade släktinga(massor me släktingar), va brud tärna på min kusins brölopp! Helt underbart. Så nu har ja bestämt att ja nångång i mitt liv ska flytta ner dit! Och kanske oxå sista året i gymnasiet åka ner dit och gå ett år på High school, Skulle ju vara as ballt!!
Har Iallafall shoppat mkt och tänkte att bilder kommer när ja orkar och har tid.
Mitt dyng har ju blivit helt omvänt. Tiden i Ontario är 8 timmer efter svensk tid. Så ja gå och lägger mig tidigt och vaknar tidigt, INTE likt mig.
Nu ska ja duscha och klä på mig, ska ner till centrum om ett tag. Ciao!
//Elisabeth

rosetter är söta, både i öronen och i håret.


Örhängen från forever21, diadem från h&m.


olsen twins


Är inte den här bilden på Mary kate och Ashley Olsen grymt fin ? Jag gillar den starkt i alla fall.

Min dag har varit helt okej, mamma var snäll och körde mig till skolan så jag slapp ta bussen :) Fick sluta en och en halv timme tidigare idag också, riktigt skönt ! Idag tänker jag bara vara hemma och ta de lungt, kanske går ut och möter en kompis senare om jag orkar bara, är så himla trött verkligen. Men de är skönt att de är onsdag, då är mer än halva skolveckan avklarad !

Nej nu ska jag gå och göra mig en latte,

/ Charlina

RSS 2.0