nytt i garderoben - från Tallin


Linne ca. 150 kr, Jeans ca. 110 kr, Tröja ca. 70 kr.

Grå tröja ca. 150 kr, Linne blus ca. 70 kr, Blå tröja ca. 150 kr.

Ja, de här är de som jag fick med mig hem från Tallin, vissa plagg var riktiga fynd verkligen ! Vi gick in i affärer som de inte såg ut att finnas något användbart alls i, men så när man kikade rikigt noga så hittade man dom där fynden !

/Charlina

Hemma från Tallin !


Utsikt över Tallin

Vi fikade på ett jättemysigt cafe och dom hade massa gott !

Nu är jag hemma igen, båten var framme i Stockholm vid 10 i morse.
I torsdag sov vi på ett hotell, ett spahotell. På dagen var vi i ett shoppingcentrum och sedan gick vi runt i ''gamla stan''. Vi åt middag på ett jätte mysigt ställe och maten var supergod ! På kvällen kände vi oss väldigt trötta och frussna så då gick vi till spaavdelningen. Vi bastade i olika bastuar, bade bubbelpool och bara tog de lungt. Jag tror vi var där i 4 timmar innan vi gick upp till hotellrummet och spelade lite spel och åt lite gott.
Igår gick vi också runt i staden hela dagen och in i lite olika butiker. Vi åt lunch på värsta öl stället med träbort och bänkar och allt. Maten var supergod där också, jag blev proppmätt verkligen så de blev en sen middag på båten sen.

Lite senare, kanske ikväll, lägger jag upp bilder på kläder som jag köpte där. Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan sticka lite på min halsduk !

/Charlina

28 oktober


This is really it!!

Tjena!
Sitter här hur taggad som helst och bara väntar på att klockan sk bli 22.58. Då drar jag och några vänner nämligen in till stan för att kolla på "This is it". Såå taggad, nervös och Skit glad! Ska bli skit kul, verkligen.
Exakt 46 min kvar!! OMG!!Can't wait!
//Elisabeth

Tallin ikväll !

Hejsan hejsan !
Ikväll åker jag på kryssning till Tallin med hela familjen och kommer hem på lördag. De blir alltså sammanlagt två nätter på båten och en natt i Tallin. Vi bor på ett spahotell så de kommer bli rikigt härligt ! Sen ska vi självklart shoppa också !
Jag har i alla fall börjat packa lite smått, men är inte rikigt klar. Ska snart gå ner och göra mig en latte och sticka lite på min halsduk, om jag har tur så blir den klar idag och då kan jag ta med den på resan.
Aja hinner inte sitta vid datan så länge, har lite att göra !
Skriver igen på lördag när jag är tillbaka ! Bye bye !

/Charlina

F A M E


Var på bio med min syster idag, eller ja på kvällen, vi såg Fame. Den var bra men inte superbra, hade förväntat mig mer faktist! Efter bion gick vi till kungshallen och åt kina mat, riktigt gott! När vi var klara så mötte vi upp pappa och så åkte vi till ett fik och drack latte. Jag kom väl hem för ungefär en halvtimme sedan tror jag och nu ska jag kika runt på lite bloggar och sedan hoppa i säng.

/Charlina

Heldag på stan


(filmen "UPP")

Hejsan!
Idag blev det somsagt en heldag på stan.
Efter att Charlina hade åkt hem så började jag fixa mig. Vi tog sedan bussen in till sergels bio och tog ut biljetterna vi bokat och mötte upp mamma. Vi såg den tecknade filmen "UPP". Hahaha en jätte gullig film och rolig. Rekomenderar den faktiskt!
Efter filmen mötte vi upp mammas kille och drog vidare till mongoliska restaurangen på drottninggatan. Mycket mat och väldigt gott.
Kom hem för en timme sen ungefär och sitter här fortfarande mätt, haha!
Vad har ni gjort idag?
//Elisabeth

tack Lissie !


Titta vad jag fick av Lissie igår kväll, fina va ! ? Hon har köpt dom i USA på forever21.
Tack, tack, tack !

/Charlina

26 oktober

Tjena tjena!
Igår sov jag(Elisabeth) hemma hos Charlina. Vi hade en "Step up" kväll då vi tittade på både step up och step up 2. Till de åt vi fruktsallad, glass och latte. Hur gott som helst!!
I morse vaknade vi av att telefonen ringde halv 10. Det va en kompis som vi senare under dagen träffade. Vi gick runt och snackade och satte oss senare på Espresso house och fikade. Blev en mysig eftermiddag!
Senare gick vi hem till Charlina för att hämta våra saker och vandrade senare vidare hem till mig(Elisabeth). Efter vi hade ätit middag så mötte vi upp Charlinas kompis Ida och åkte sedan in till stan och mötte upp Charlinas andra kompis Jayne. Därefter åkte vi direkt till kungsholmen där vi skulle bowla. Bowlingen slutade bra då jag(Elisabeth) vann och vi hade en jätte rolig kväll.
Nu sitter vi här hemma hos mig och tar det bara lugnt.
Hur har eran dag varit?


Tack för en rolig kväll tjejer
//Elisabeth och Charlina

fotbolls söndag


Idag blev jag, pappa och mina två systrar bjudna av pappas kompis att följa med till råsunda och kolla på AIK - Hammarby. Klart vi inte tackade nej till de fast ingen av oss är varken aikare eller hammarbyare, hehe. Men de var kul, vi hade jätte bra platser också, långsidan i mitten, perfekt! Aik vann i alla fall, med 2-1. De va lite synd tycker ja, om jag måste välja mellan dom lagen så hejjar jag mer på Hammarny fakitst ;D

Ikväll vet jag inte rikigt vad ja ska göra en, ska nog antingen träffa Ida eller Lissie, vi får se. Nu ska jag i alla fall svara på komentarer, byebye !

Djurgården ! <3

/Charlina

djuriskt


H&M, Topshop, Lindex

Är de inte grymt snyggt med djörmönster ? jag tycker i alla fall de, men själv har tyvärr inte så många plagg som är de. Har leopardmönstrade leggings, både i färg och svartvitt sen är de nog inet så mycket mer.. Har ni något djurmönstrat plagg eller smycke?

/Charlina

svartvit


Jag har fastnat för som här två bilderna som är fotade av Dmon Prunner, gillar dom skarpt.

Igår kväll var som sagt släkten här eftersom vi firade min syster och mamma, maten var väldigt god och även fikat. Jag lekte med legogubbar med mina småkusiner, haha så himla söta, och sedan är alla åkt hem kollade jag slutet på idol.
Idag får vi besök igen, min moster kommer med hennes man och bebis, eller ja bebi och bebis, hon är ju ett år nu i alla fall. Då de blir fika med massa godsaker idag igen, haha men de stör inte mig de minsta !
Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan dammsuga rummet, ciao !

/Charlina

idol - vem är din favorit?


Vilka kollade på idol ikväll ? Det är väl fler än jag i alla fall ? Det var ju rocktema och jag tyckte att några gjorde det rikigt bra och några lite sämre.
Mina favoriter är i alla fall Tove, Reza, Eddie och Erik. Haha jag kunde inte välja bara en favorit så de blev 4 !
Vilka/vem är eran favorit?

/Charlina


H Ö S T L O V


bild tagen av mig förra året.

Nu är de höstlov, så himla skönt !
Under veckan så ska jag umgås med mina vänner, och sedan på onsdag så ska hela familjen på kryssning till Tallin och sedan vara där tills på lördag. Det kommer bli jättekul tror jag, vi ska shoppa där och så ! :) Och shopping är ju alltid kul ! Vad ska ni göra nu på lovet?

Idag fyller min syster år och mamma nästa vecka, så hela släkten kommer hit idag på middag vid sex tiden. Så jag blir hemma hela kvällen, äta god mat, fika, och sedan kanske lite chips och sånt till idol?

Nu ska jag svara på lite kommentarer och sedan måte ja fixa lite i rummet, ser inte sådär jättebra ut just nu..

/Charlina


1910

Hej kära läsare och sorry för att ja inte har skrivit på Evigheter! Har skrivit på en uppsats som lämnades in idag, har dansat och bara varit allmänt trött p.g.a höst vädret. Men nu så entligen skriver jag.
I lördag va jag och shoppade me mamma, mammas kille och storesyrran! Hittade allt ja ville så de va skönt!
Tänkte lägga in bilder på några av sakerna ja köpte faktiskt, så inlägget blir lite roligare, Yeay!!

//Elisebeth


Skjorta: H&M Divided                         Cardigan: MQ


Samets leggins: Monki Jacka: Topshop
Halsduk: Monki

modekungen



I like, I like, I like !

/Charlina

Jag säger tummenupp för..


... den här superfina blusen, så himla underbar verkligen !

Sen måste jag även säga tummenupp för att jag har sovmorgon imorgon, wooho !

/Charlina


tjugonde oktober


Jag satt precis i soffan och stickade lite medans jag drack latte, lite mysigt sådär på onsdagseftermiddagen. Jag håller ju på att göra en halsduk, och ja hoppas att jag blir klar inom en månad, de skulle vara kul. Får se bara om garnet räcker eller inte, då måste jag åka och köpa mer.

Om ungefär en halvtimme ska jag ta bussen till dansen, sen blir de ingen dans nästa vecka eftersom de är lov. Jag kommer nog hem strax före 9 och då ska jag kolla på andra avenyn!
Bye !

/Charlina


new shoes !



skor från dinsko

Idag har det varit en riktigt familjedag ! Jag, pappa, mamma och mina två syrror åkte in till stan vid 11-12, kollade runt i massor av affärer och sedan blev de lunch på en mysig retaurang. När vi ätit kollade vi runt igen och då hittade jag dom här skorna, är helt kär i dom, älskar snörningen ! Efter de blev de en fika, jag tog på latte och äppelpaj, himla gott !
Ja vi kom väl hem för kanske en halv timme sedan och nu tänkte jag kolla lite bloggar och sedan fortsätta på min stickning. Håller på att sticka en halsduk !
Ciao !

/Charlina




lördagsmys

Har precis ätit middag och ska snart sätta mig framför teven och kolla på vm i tio-dans. Älskar dans och tycker att de är jätte kul att kolla på, spelar ingen roll vad för dans bara de är dans !
Senare ikväll ska jag kolla på nån film på 6 an med mina syrror och till de ska vi täa chips och dipp. Gott gott.
Vad gör ni ikväll ?

/Charlina

svart, rosa, silver


Kolla vad jag hittade på lindex hemsida, dom här finfina klänningarna ! Trodde verkligen inte att lindex hade sånt här, men jag hade fel.  Tycker i alla fall att dom är väldigt fina, speciellt den svarta och rosa/röda ! Perfekta festklänningar som man kan matcha med olika smycken och klackar ! Dom kostar 399 kr st.


/Charlina


15 oktober


De börjar bli väldigt kyligt ute nu så jag funderar på att kanske börja kolla på någon mössa. Jag är egentligten inte en ''möss typ'' men kanske ska bli de ? Tyckte i alla fall att dom här mössorba från topshop va rikigt söta ! Älskar den bär bollen mitt på huvudet !

Idag fick jag sluta skolan en timme tidigare för matteläraren var sjuk. Jag åkte till gullmars och mötte Lissie och sen åkte hon och jag till balettakademin och skulle hämta våra dvd:er från showen förra terminer. Tyvärr så fick inte jag med mig någon för dom hade inte så många men dom skulle kontakata mig näe de kommit fler, ska bli himla kul att se sig själv på dansen !

/Charlina

14 oktober


Foto; jag, redigerad

Hejsan, idag är de onsdag och de betyder att mer än hälften av skolveckan är avklarad, skööönt !
Hade prov i marknadföring idag och ja tror att de gick rätt bra. Jag och Jayne jobbade på bra med turism arbetet också och hoppas på att bli klara nästa vecka. Kom hem vid kvart över fyra idag och då va farmor hemma hos oss. Nej nu måste jag skynda mig ner till maten för pappa ropar, ciao !

/Charlina

Hey

Hej på er!
Sitter nu skit trött och väntar på att klockan ska bli 10 över för då drar ja mot dansen. Ska inte dansa idag för e SÅ trött men tittar på.
Har inte skrivit på 100 år känns de som för att ja har varit borta över helgen( va skit kul) och har mycket i skolan och mycket dans. Finns inte så mkt tid till bloggen då. Men nu så..
Har inget mer att skirva så Peace!
//Elisabeth

ny dag, ny vecka

Så var de måndag igen.. Skoldagen gick väl rätt snabbt men hade väldigt ont i huvudet i slutet. Jag åkte i alla fall in till dansen direkt, hann med att köpa en latte och macka och sedan plugga lite till provet innan dansen började. Kom väl hem vid halv åtta tiden och då hoppade jag direkt in i duschen och sedan åt ja middag.
Just ni göra ja inte så mycket, har precis målat naglarna röda, love it !
Ska gå och lägga mig tidigt idag tänkte jag, innan tio, känner att ja behöver de.
Inte så där super roligt inlägg, ja vet, men har inte så mkt annat att komma med. Vi får se när Lissie dyker upp här i bloggen ;D

Godnatt !

/Charlina


armband från topshop


Är dom inte underbara ! ?

söndag

Söndag idag, en typisk söndag verkligen. Det regnar, jag måste plugga och även städa rummet.. kul.

/Charlina


Sverige - Danmark



Ikväll klockan 8 spelar Sverige mot Danmark i VM-kvalet. Hela familjen ska hem till några kompisar där vi ska äta middag och sedan kolla på matchen. Någon mer som ska kolla?
Heja Sverige, Heja Sverige !

/Charlina


grått och stickat


Åhlens, Indsika

Jag är så himla sugen på att köpa massa massa stickade plagg, skulle sitta fint med den här tröjan/klänningen en lite kallare dag tillsammans med ett par leggings och dom här vantarna. Jag vill ha !


Vaknade runt halv 11 idag, har duschat., ätit frukost och kollat på tv. Jag har verkligen ingen aning om vad ja ska göra idag, är lite sugen på att åka in till stan och fika med de är typ ingen som kan..
Ska gå ner och kolla va syrran gör nu, bye bye !

/Charlina

I ♥ fredagsmys


Det är dags för F R E D A G S M Y S !
Jag älskar fredagar, så himla skönt att bara kunna slappna av och ta de lungt efter en tuff skolvecka. Jag har varit väldigt trött hela dagen, nära på att somna på bussen hem från skolan, haha. Nej ja kunde ju inte sova då eftersom ja skulle möta upp min vän Malin så jag tog en liten tupplur i soffan när vi var hemma hos mig i stället, haha hon väckte mig inte ens!
Aja, idag lutar de åt en hemmakväll med familjen, tacos, idol och massa chips, låter inte de bra?

/Charlina

Tjabba!

..Tjena hallå!
Va händer alla läsare? Här e de bara bra!
Sitter just nu och nördar framför facebook( inte bra! ) och spelar café world. Tycker inte ni också att alla dessa spel på facebook är beroende framkallade?! De tkr defenitivt jag. Dom har verkligen lyckats me de!
Så nu innan ja ska ner och äta kvälls fika så undrar jag: Hur många av er har fastnat för nåt av spelen på facebook?

Jag själv har fastnat för farmville, mafia wars och café world! Inte bra!!
Nu god natt kära vänner, och hj då! Åker på ''läger'' imorrn och blir borta över helgen!
//Elisabeth


Beroende framkallande? JAA!!


T O P S H O P


Kikade in i lookbooken för topshop och tycker att dom har rätt mycket snyggt! Dom har ju så otroligt mycket kläder verkligen, i alla former och figurer. Och även massa tuffa skor och smycken har dom ju, I like !

Just ni sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar, farmor är här och så och ska äta hos oss, lite mysigt :) Ikväll ska jag kolla på ''mammas pojkar '' och sedan ''inlåst''. Någon av er som ska se de ?

/Charlina

jag gillar stickat


forever21, hm, hm, topshop, lindex, hm. 

Nu börjar de kännas som rikigt höst och då tycker jag att de är himla mysigt med massa stickade plagg! Koftor och halsdukar är mina favoriter, de är så mysigt. Skulle gärna skaffa mig lite mer av de här men just nu känner jag inte att jag har råd med de.

Idag kom jag hem från skolan vid halv fyra ungefär, åt lite mellis medans jag pluggade matte. Juste, fick tillbaka mitt turism prov idag också, VG+, riktigt nöjd är jag ! :)
Just ni sitter jag och lyssnar på musik och dricker latte, ska snart lägga mig i soffan en stund tror jag och vila, är så himla trött nu förtiden..
Bye bye !

/Charlina

Love Dancing!

Tjena tjena!
Hur e det med er idag?
Här e de bra, bara det att ja fryser som bara den! Inte kul alls. Just nu sitter ja här och väntar på att tiden ska gå så att ja kan börja röra mig mot dansen. Ska bli kul! Idag blir det Hiphop/House. Nåt av desa två, vi får se va de blir.
Nu har ja en fråga till er: Någon av er läsare som dansar? Isåfall vad för dans stil?

Både jag och charlina dansar. Vi har dansat lite allt möjligt. Afrikansk dans, Jazz, hiphop och massa mer!! Jag går nu oxå dans linje på Fryshuset då man dansar balett, modern och street. Sen påfritiden dansar ja även Hiphop/House och Dancehall. Älskar verkligen att dansa!
//Elisabeth


Dansar ni? Isåfall vad för stil?! :)

tisdag = andra avenyn



Hallojsan! Dagen gick rätt snabbt idag, hade försäljning och service prov och de gick superbra! Hoppas på ett högt betyg där. Sista lektionen  var idrott och då körde vi fotboll, haha killarna mot tjejerna, men de va ganska kul ändå.
Ska på dans om typ en timme, ska bli kul, så kommer väl hem strax före 9 och då blir de mat framför andra avenyn ! Någon mer än jag som kollar på de ?

/Charlina

Måndag

Hej läsare!
Ja sitter just nu här och fryser tårna av mig! Inte kul! Nu e hösten verkligen här. Lite msigt ändå.
Idag va de skola som gällde. Hade bara 2 lektioner. Dans och sen titta på film. Riktigt Skönt!!
Nu ska ja börja ladda för dansen. Ska bli kul men säkert jobbigt som vanligt.
Hur har eran dag sett ut?
//Elisabeth


2 snygga denim jackor från topshop! Riktigt snygga!

TUMMENUPP


Jag säger tummenupp för dom här snyggingarna från Monki. Dom kostar 400 kr st, lite dyra kanske men det är dom verkligen värda. Tänk till leggings eller ett par mörka jeans, grymt snyggt! Ge mig!

/Charlina

igår hyrde vi filmer


Igår kväll var jag bara hemma och myste med familjen, vi hyrde tre filmer varav två är dom här. Män som hatar kvinnor och slumdog millionaire. Jag hade inte sett någon av dom innan och tyckte att båda var jättebra fakitst. Har ni kollat på dom, vilken gillar ni mest?

/Charlina

Channing Tatum

Har precis kollat klart på en av mina favorit filmer Step up me Channing Tatum. Älskar den filmen. Chaning e ju så grym på att dansa.
Visste ni att innan han startade sin kariär i Hollywood så va han faktiskt en strippa. Kanske e därifrån hans dancing moves kommer ifrån, haha!
Här kommer iallfall ett klipp ifrån dom tiderna!
//Elisabeth

Han kan verkligen röra sig asså!

Lördag kväll

Wassup?!
Själv sitter ja här och väntar på en kompis som ska hämta mig så drar vi vidare hem till hennes kompis sen och hittar på nåt. Vad? I don't know!
Va gör ni då en regnig lördags kväll som denna?
Idag har ja bara suttit i soffan och tryckt i mig massa godis. Ine särskilt roligt men ändå skönt att bara ta de lungan!


Rihannas stil är nog den snyggaste/coolaste av dom alla enligt mig! Asså ja dör! Så snygg e hon!


today it's saturday


Godmorgon ! Vaknade rätt tidigt idag tycker jag, redan vid 10, men de är skönt. Hatar att sova bost hela dagarna, de är så himla onödigt.
Det blev i alla fall en väldigt lyckad kväll igår i stan igår. Vi blev bara tre stycken men de gjorde ingenting, vi hade lika kul för de. Jag och Johanna tog i alla fall tunnelbanan tillsammans och mötte Jayne vid hötorget och därifrån gick vi till café 60. Ett rikigt mysigt ställe faktist, hade inte varit där förut. Det var väldigt mycker folk, helt fullt, med till slut fick vi alla fall ett bord. När vi suttit där i kanske 1-2 timmar så kände vi att vi behöve lite frisk luft så vi struttade runt i stan i ungefär en timme till och bara pratade. Riktigt mysigt var de!
Vi åkte väl hem runt halv tolv tror jag och pappa hämtade mig i tyresö centrum vid ungefär kvart över.
Tack för en trevlig kväll tjejer!

Pappa är och handlar just nu men när han kommer tillbaka så ska jag gå ner och äta frukost, han ska köpa lite frallor så de blir gott! Ska nog göra lite varm o'boy till de också.
Har inga speciella planer för dagen, men jag måste i alla fall släpa mig iväg till biblioteket och låna en bok till englskan i skolan.. Sen har jag rätt mycket plugg också, både matte, svenska och handel&service.

/Charlina

This is ti


I'm stuck here with the man in the mirror....

På onsdag den 28 oktober går premiären av filmen This is it på bio. Den handlar ju om Michael Jacksons sista tid medans han tränade till han 50 konserter som tyvär inte blev av. Den är ju ett måste att se!! Men den kommer bara visas på bio i 2 veckor! Så ni som vill gå och se den(vilket ja tror dom flesta vill) skynda med att boka/köpa biljetter så dom inte tar slut! Själv har ja fixat billjett till den 28, premiär dagen ofc! Kostar 100 kr för er som undrar!
E skit taggad!
//Elisabeth


Fredags mys på Café 60

Halloj ! Nu är de fredag igen, så himla skönt!
Skoldagen var helt okej, fick en timmes extra sovmorgon och de var toppen, kände verkligen att jag behövde de. Fick sluta ungefär en halvtimme tidigre också, suuuper. Efter skolan mötte jag i alla fall upp Becci i tyresö centrum och så gick vi hem till mig och drack latte. Just ni sitter jag och väntar på att maten ska bli klar och sedan ska jag ta bussen in till stan. Ska träffa några tjejer från klassen och vi ska till café 60 och fika. Kommer bli supermysigt!
Vad ska ni göra ikväll ?

/Charlina


Rihanna Bi/lesbisk?

E de sant att Rihanna har blivit Bisexuell/lesbisk? Det sägs att hon och hennes assisten Melissa har någonting ihop. Roligt för Rihanna isåfall att hon har gått vidare efter händelsen me Chris Brown. Blev lite chockad bara när ja lästa om det, några av er som oxå har hört om de här? Själv är ja ju inte hundra % säker. Men vem vet, kanske e det sant.
//Elisabeth


Rihanna och Melissa


Denna tatuering sägs vara Melissas födelse datum.

tv kväll



Hejsan! Sitter här och lyssnar på lite musik medans jag väntar på att maten ska bli klar. Ikväll kommer mamma hem också som varit i noprrland i några dagar nu, så ikväll blir de familjemys framför teven med blåbärsbullar och latte! Ska kolla på idol och inlåst som börjar idag, någon mer än jag som ska se de ? Både går ju på fyran och är precis efter varandra så de blir toppen !

/Charlina

ett tag sen

Hey people! Sorrya tt ja inte skrivit på ett tag, men jag har haft mycket das och lite plugg så har inte haft tid. Men nu så.
Idag har ja bara varit i skolan. Nu sitter man här och vet inte va man ska göra, hmm...? Några förslag?
Lägger in en Grym låt till er!

//Elisabeth


Jay-z ft. Alicia Keys- Empire state of mind

RSS 2.0