milkshake

Hej kära läsare ! Jag har inte skrivit på några dagar, men jag har verkligen inte haft tid för att sitta vid datan. Har haft ganska mycket i skolan nu i slutet men nu är det snart över ! Wohoo!

Idag vaknade jag i alla fall vid halv elva, gick ut och la mig i solen och där har jag varit fram tills nu. Jag och min syster gjorde milkshake också som vi tog med ut på tomten och drack. Super gott verkligen ! Nej nu ska jag ut och lägga mig i solen igen, ha en bra dag !



/ Charlina


Godsaker




Hej hej!
Ja vet at vi inte har skrivit så mkt i bloggen dom senaste dagarna, men de eär för att skolan har tagit nästan all vår tid. Men nu så är vi helt färdiga i skolan me alla läxor och så, så nu kommer vi skriva så mkt som möjligt!
Här är lite godsaker från www.cocoo.se som är riktigt fina tkr ja! Särskilt alla snygga armbanden.
Titta och njut, och släng gärna in en komentar om vad ni tkr!
//Elisabeth

Klart!

Nu har ni röstat fram sveriges snygging. Och det blev.... FREDDY ÅSBLOM! Grattis, du är nu snyggast av alla killar i hela sverige enligt våra läsare! Kul för dig. Men om de va ja som fick bestämma så skulle de bli Chris Mhina! Men men.
Kul att så många röstade o kolla gärna in fler gånger på vår blogg! Kommer fler sånna här röstningar!
// Elisabeth


Freddy Åsblom!

Sommar klänningar



Hej på er!
Här är några snygga, söta och färgglada sommar klänningar som är riktigt inne nu i sommar(enligt mig). Min personliga favorit är nr 4, från topshop. Så himla söt. Men nu e de upp till er att bestämma vilken av dom som är absolut snyggast. Så rösta på er favorit så kommer resultaten på lördag!
// Elisabeth

Sommar outfit!


Hejhej alla glada läsare! ♥
Vad tycker ni om min snygga sommar outfit. Är sen inte härlig och riktigt sommrig? Ja gillar den iallafall skit mkt och önskar att alla dessa grejer kunde ligga i min garderob. Nån vacker dag kanske.
Skriv gärna ni oxå vad ni tkr!
// Elisabeth

Sveriges snyggingar !



Tävlingen är slut!


Rösta på oss!


Hej alla söta, glad läsare där ute!
Vi har blivit en av finalisterna till veckans blogg i
http://enfliickasdagbok.blogg.se/ blogg! Jippie! Så vi ber er söta läsare som diggar våran blogg att rösta på oss så att vi vinner! Gå bara in på http://enfliickasdagbok.blogg.se och rösta fram oss, inte så svårt. Skulle vara jätte snällt om ni gjorde de!! Vi behöver ert stöd!

// Elisabeth

Channing Tatum <3



Channing Tatum, så otroligt snygg. Jag såg faktist en kille på stan förra veckan och jag tyckte att han såg ut precis som honom, förutom ögonen. Det var så himla likt, munnen var precis lika dan också. Men det tog en stund innan jag kom på att det var just channing tatum han var lik, men när jag kom på de så tänkte jag att det var min blivande man, eller jag tänker fortfarande att de är de (a). Hehe. Ödet kommer nog att föra oss samman.
Hoppas kan man ju alltid göra, eller hur ? :)

/ Charlina


What do you think?

Tjena tjena!
Va i stan i går me min kära syster och hittade två par skor. Ett par till balen och ett par sandaler att ha nu när det är varmt. Skorna till balen hittade jag på din sko, skit söta. Sandalerna hittade ja på H&M. Ser lite ut som gladiator sandaler men ändå inte. Lite annorlunda så där som inte alla har, de gillar jag. Så va dom billiga oxå!

Din sko, 349:-


    
Söta svarta klackskor med silver klack och roset bak i hälen.

H&M, 198:-

      
Bruna ''wanna be'' gladiator sandaler med nåt guldigt metall tyg.

Vad tkr ni då? Va det ett bra köp? Ja är iallafall jätte nöjd med mina köp och Love my beauteful shoes!

// Elisabeth


önske outfit



Tänk att få gå runt i de här, skulle inte du känna dig grymt fin? Jag skulle i alla fall de.


/ Charlina

Dresses



Här är två superfina klänningar från H&M, är dom inte underbara!? Jag tycker i alla fall att båda är jätte läckra och lite speciella.
GE MIG!


/ Charlina

Drömsko



GE MIG!!

Snyggt?


Hej hej!
Som ni alla ser så har vi lyckats få upp vår egna, snygga header. Yes!! Är överklyckliga!  Så nu undrar vi va ni tkr om den. Kritik eller komplimanger, spelar ingen roll bara ni är ärliga.
Skriv gärna!
// Elisabeth

hårtrend

Vårens hårtrend är snedvriden enlig Gaetano Navarra.
Vårens hårtrend är snedvriden enlig Gaetano Navarra.

Tycker ni att de här är en snygg frisyr? Jag vet själv inte rktigt vad ja tycker.. Passar nog jättebra på vissa, men inte alla tror jag.

/ Charlina

Listen!

Hej alla!
Bara så ni alla vet så syns inte våran header på någon annan data än på den som vi gjorde den på. Vi ska försöka fixa de här så fort som möjligt så håll ut! Ville bara säga de här så inte ni tror att vi e helt tråkiga männinskor som inte gillar färger, haha.
// Elisabeth


(Se vi gillar färger)!

BokTips



''Det ska bli ett sant nöje att döda dig'' är skriven av Magdalena Graaf och är en sann berättelse. Hon berättar om alla gånger hon blev slagen och misshandlad av sin man och hur svårt det var att lämna honom.
Jag håller på att läsa boken nu, har väl kommit lite mer än halvvägs och jag tycker att den är jätte bra verkligen ! Den är hemsk och man blir verkligen berörd.
Så om ni inte har någon bok att läsa så tycker jag att ni ska låna eller köpa den här, riktigt bra och läsvärd!

/ Charlina

Hiss Eller Diss?



Hej alla glada!
Det är ju väldigt inne nu med de så kallade ''Hippie bandet''. Finns i alla färger och modeller. Jag själv tycker att det är snyggt med alla, men det är speciellt snyggt med en stark färg som lysser upp. Särskilt om man har mörkt hår.
Nu undrar jag vad tycker ni om detta ''Hippie band'', Hiss eller Diss?!

// Elisabeth

blommigt



Åh vad jag älskar allt som är blommigt ! Det känns verkligen sommrigt och jag blir så himla glad av de !
Dom här fina kjolarna och skorna är  från Indiska och jag funderar på att köpa något av de när jag har lite mer pengar i plånboken. Jag tror att jag kommer köpa skorna och kanske kjolen till höger, den andra kjolen har redan min syster så jag kan ju låna den av henne någon dag kanske.

/ Charlina


sommar outfit


Allting är från monki föruton solglasögonen som är från topshop.

Här är en superfin outfit som passar perfekt nu till sommaren ! Lite vågad men det är så de ska vara i sommar tycker vi. Riktigt snyggt med jenasjacka och blommig kjol, vilket är inne just nu. Vi älskar skorna också, är dom inte snygga!?

/ Elisabeth och Charlina

Vårat första inlägg


Hej alla glada ! Nu har vi hitta hit till bloggvärlden för att underhålla er med massa smaskiga saker som bl.a mode, kändisskvaller, och bra tips !
Vi kommer ta upp många olika ämnen i bloggen som vi hoppad underhåller er. Det skulle vara jätte roligt om ni alla lämnade komentarer om inläggen också och säger vad ni tycker och tänker om de.
Vi bjuder även på massa bilder också, förhoppningsvis i varje inlägg, Hope you like it !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0