Fruktsallad

God kväll med er!
Har precis ätit middag ute i det blå, haha. Det blev klyft potatis med grillat kött, tzatsiki sås, sallad och olivar, skit gott! Sen blev det effterätt, fuktsallad som ja gjort och glass, de va oxå riktigt gott  =D
Nu ska ja titta lite på allsång, haha sommar traditioner!
Ha de gött så länge =)
// Elisabeth



Recept på Min goda fruktsallad =)
•Mango
•Annanas
•Vindruvor
•Banan
•Äpple
Skär frukterna i bitar, så stora som ni vill ha.
Sen e de bara att lägga i en skål och servera med t.ex glass.
Mums va gott!! =)


Bad i havet =)


Hej nu e ja tillbaka från stranden. Badade faktiskt, de va inte bara ett dopp utan ett Bad! Blötte t.o.m håret. Vilket ja inte brukar göra eftersom att de blir så lockigt/fluffigt, haha. Det var riktigt skönt i vatrtnet oxå, ungefär 22 grader!
Vi fikade för en stund sedan ute i solen vilket var mysigt. Blev latte och bullar, mums! Sitter just nu inne och tar det lite lugnt. Ni får ha de bra, de ska iallafall jag  =D
//Elisabeth

önske outfit


Forever21 har väldigt mycket fint, allt de här kommer därifrån.

Halv 10 i morse kom Becci och hennes familj och hämtade mig, vi åkte till ett bad i hägersten och har varit där hela dagen och solat och badat. Jag kom hen för ungefär en halvtimme sedan, har precis ätit lite och ska snart hoppa in i duschen. Vid fem ungefär så ska jag gå till becci, jag ska nämligen sova där inatt. Vet inte rikigt vad vi ska göra i kväll, kanske har filmkväll hemma hos henne eller så går vi ut.
Nu måste jag i alla fall hoppa in i duschen, ha de bäst så länge !

/ Charlina

Better on the other side

Här kommer en låt tillägnad till Michael Jackson. Det är The Game feat Chris Brown,  Diddy, Mario Winans, Polow Da Don, Usher & Boyz II Men.
Det är nu min nya fovorit låt som spelas om och om igen på min mp3.
Tänkte att ni kunde få lyssna på den medans jag e borta och badar, so enjoy!
//Elisabeth

 
Rest In Peace Michael Jackson, We love you!

Nemen tjenare =)

Hej!
Vet ni vad, farfar hade tagit med sig dator + trådlöst internet! Så mig slipper ni inte haha! Men tyvär så blir det inga bilder från mig så länge ja e här för har tyvär ingen USB- kabel med mig. Men andra grejer kommer det att bli! So don't you worry!
Jag åt lunch för en stund sen och har nu gjort mig redo att dra ner till havet för att bada, hoppas de e varmt bara! Kanske blir ett dopp eller två isåfall =)
Vad ska ni h a för er idag då?
//Elisabeth

 

Forever21



fint fint fint.

/ Charlina

Hej då!

Hej då kära läsare!
Ikväll drar ja iväg till mitt landställe som ligger på väddö. Åker dit me pappa och små syskonen. Detta blir nog mitt sista inlägg men nui ahr fortfarande charlina kvar. Är inte riktigt säker på när ja kommer hem men de märker ni.
Ni får njuta av den härliga sommar värmen och äta mkt glass, de kommer iallafall ja göra ;)
Ciao!
// Elisabeth


Nån mer som saknar denna underbart goda glass? De gör iallafall jag!

Måndag



jeans shorts - zara, linne - ginatricot, armband - Indiska

Idag är det måndag och vädret är fortfarande underbart! Härligt härligt. Vad ska man hitta på idag då? Jag ska nog antingen träffa min kusin eller Becci, men har inte fått tag på någon av dom än eftersom dom typ fortfarande sover.. Snart så ska jag i alla fall sätta mig ute i solen och äta frukost, kanske försöka ringa och väcka Becci också, hehe. Nej men vi får se.
Ha en bra dag !

/ Charlina


Purple

Jag har nyss ätit middag och de va riktigt gott. Blav kyckling/pasta sallad!
Va me storesyrran i affären och vi köpte en Ben&Jerrys, Strawberry Cheescake som vi ska äta lite senare ikväll, Mums!Hände tyvär inget idag, satt bara ute på altanen, satt i skuggan för att de va så varmt! Men imorrn får man hoppas på att de blir roligare :)
Har oxå målat mina naglar lila. Skit fin färg faktiskt!
//Elisabeth





söndag



Nya shorts från zara, 279 kr.

Hejsan ! har inte bloggat på länge nu men har faktist inte haft tid med det. Har varit ute på ingarö och badat och solat tre dagar i rad nu, underbart ! Mitt första dopp i år blev igår, haha ! (a)
Ja idag var jag alltså på ingarö med familjen, vi kom dit runt halv 12 och de var redan då jätte mycket folk ! Vi solade, badade, åt glass, fikade. Det har i alla fall varit en jätte härlig dag och jag hoppas att de kommer fortsätta att vara så här varmt nu.
Ikväll vet jag inte vad ja ska göra, är ganska trött(somnade i bilen på vägen hem) så vi får se om jag bara är hemma och kollar på film och myser eller om jag går ut och hittar på något.
Vad har ni gjort idag då?

/ charlina

Färgglatt?


Vad tycker ni om dom lite färggladare kjolarna?
Jag själv tycker att de är grymt snyggt till nåt lite mer basci linne lr t-shirt. Och sen solbrända ben och gladiatorskor till de. Grr! Mina personliga favoriter är dom två kjolarna i mitten!
//Elisabeth

Ice-cream!

Hejsan!
Nu har jag, duschat, borstat tänderna och satt på mig kläder. Men har fortfarande inte hittat nåt att göra. Jag och min vän Olivia fortsätter letandet på något roligt att göra.
Om ni har tips, skriv gärna!
Nu blir de is glass, Yummi!
// Elisabeth



Dagen outfit:
Body: Bikbok
Jeans shorts: Paris nytt
Halsband: H&M
Örhängen: H&M

Tråkigt inlägg



Hej hej!
Jag har nyss ätit frukost och sitter nu här trotts de vackra vädret. Fy på mig!
Jag har verkligen inga planer för denna vara fina dag, känns jätte jobbigt, nått vill man ju göra!! Men ja kommer nog på nåt, hoppas ja. Nu ska ja byta till lite mer sommriga kläder och höra runt me lite människor.
Va ska ni göra idag då?
// Elisabeth
Ska man åka till någon strand kanske? Hmm..

BIO

Hejsan!
Igår kväll så var jag, Charlina och två kompisar på bio. Vi såg skräck filmen ''My bloody valentin'' i 3D. I början var ja jätte nervös, haha, för att den skulle vara läskig. Och de va den ju oxå! Skit läskig. Skrek lite hela tiden, och tog av min´g glasögonen för att de skulle bli mindre läskigt. Det var döda människor och blod nästan hela tiden!
Alla förutom ja tyckte den var jätte bra, kanske beror på att jag inte e ett så stort fan av skräckisar. Men om ni gillar sånna filmer, då tycker ja verkligen ni ska se den, för den var verkligen Grymt läskig!
Tänkte inte avslöja vad den handlar om, ni får se för er själva ;)
Hade iallafall en trevlig kväll me tjejorna!
// Elisabeth
Scary!!


 


Michael Jackson


Hej på er!
Idag när vi vaknade så satte jag, Olivia och min syster igång med att baka cupcakes(hittade recept på http://foki.blogg.se/ blogg). Dom blev jätte goda men tyvär inte lika fina som på bilderna. När dom var klara satte vi oss ute med macka, latte, cupcakes och Michael Jacksons musik! Så grymt bra! Han kommer alltid finnas kvar i våra hjärtan!
När ja pratade me pappa så började jag t.o.m gråta. Usch va sorligt!!
Här kommer lite bilder :)
//Elisabeth

 
   
  

R.I.P.

Nu har en av mina största idoler som ja har avgudat sen ja var liten dött. Michael Jackson! Är jätte ledsen, verkligen. Jag AVGUDADE honom! Alla hans låtar, hans coola dans moves. ALLT!!
Han dog idag av en hjärtattack, han blev bara 50 år gammal. Men ''The king of pop'' kommer fortfarande finnas kvar. Alla kommer minnas honom som den artist han var! Han är nu historia, en legend!
Kommer aldrig glömma honom, kommer alltid vara ett av hans största fan!
//Elisabeth







The king of pop!


Bara en av hans Grymma låtar !

Summertime


Tjena tjena!
Idag har de varit en lugn dag, sovit länge och bara tagit de chill. Efter frukosten tjänade ja även lite pengar på att städa lite här hemma, en hundring blev de. Sen blev de vattenkrig mot lilla syster och Olivia, haha lite roligt faktiskt, men blöt blev man ju oxå, haha. Många glassar har de blivit idag oxå, 3 st hederliga Calippo. Älskar verkligen den glassen, kan aldrig få för många av den!
Här kommer lite bilder från den varma dagen ;) enjoy!


Calippo ska de va!!


Våra farliga vapen till vårt vattenkrig ;)


25 juni


Foto: jag

Idag ska jag åka till min faster med hela familjen och vara hemma hos dom hela dagen. Förhoppningsvis ska vi åka ut med deras båt också, kul! Får se om jag tar mitt första dopp hemma hos dom (dom har strandtomt), haha. Jo men ja tror faktist att ja kanske kommer bada, fast de är hav där så de är nog lite kallare, jobbigt.. Jaja men det är i alla fall vad jag ska göra idag, kommer troligtvis sova där också så kommer inte blogga något mer idag. Men Lissie kanske gör de om ni har tur, hehe :)
Vad ska ni göra idag då?

/ Charlina

Hiss eller Diss?



Blommiga shorts, vad tycker ni om det? Hiss eller Diss?
Själv  vet jag faktist inte, alla modeller är ju inte fina och de passar nog inte på alla, men på vissa är det säkert jättesnyggt!.

/Charlina

Summer time

Hej allesammans!
Idag efter att ja hade vaknat och ätit lite så gick jag och Olivia hem till Challe(Charlina). När vi kom dit tog vi av oss till bikini och hoppade upp på hennes studsmatta, vi hoppade där medans de va en vattenspridare under. Riktigt roligt och härligt va de särskilt när de va så varmt. När vi blev trötta gick vi och la oss på hennes altan och solade tills vi blivit varma nog. Då hoppade vi upp igen. Gud va skönt de va att ligga och sola när de va så varmt! Nog den varmaste dagen än så länge på sommarlovet, och dom säger att de ska bli ännu varmare i veckan!! Nu har man fått lite mer färg också!! Åhh vad ja älskar sommaren!
Gör inte ni?
Här kommer lite bilder från vår roliga eftermiddag!


onsdag 23 juni




Foto: jag

Onsdag och solen skiner idag igen, härligt! Dagens planer, ingen aning än så länge. Ska ringa till Lissie om en stund och kolla om hon skulle komma hit, annars åker jag antagligen till min kusin, men inget bestämt ännu. Ska i alla fall ut och lägga mig i solen snart, man vill ju inte sitta inne en sån här dag. Vad ska ni göra idag ?

/ Charlina


Sunshine

Hej på er alla glada!
Idag var ja som sagt på flaten badet som Charlina redan har nämnt. Ja och Charlina va där me en av våra bästa vänner  Rebecca. Vi hade de jätte mysigt i värmen. Vi tog de bara chill och solade. Jag fick faktiskt lite färg, YES! Finally e de tillräckligt varmt för att man ska kunna sola!!
Här kommer lite bilder från våran underbart härliga dag, titta och njut!
//Elisabeth




















nu är det sommar på riktigt



Önskeoutfit. Perfekt sommar outfit, eller? :)

Solen skiner och det är varmt ute, härligt!
Idag ska jag, Lissie(Elisabeth), och Becci åka till flaten och sola och bara ta de lungt och njuta av värmen. Ska bli rikigt skönt faktist. Vi åker runt ett så jag har ganska lång tid på mig, ska bara äta frukost och sedan klä på mig. Hinner sätta mig ute i solen en stund också, sköööönt!
Vad ska ni göra idag?

/Charlina


I love Candy!


Jag är en riktig godis älskare! Fast vem är inte de? Lr finns de nån som inte gillar godis? Sitter nu me denna godis påse full me godis framför mig och äter av de ''nyttiga'' som ligger i! Fast nu räcker de, dags att borsta tänderna och hoppa i säng.
God Natt!

Hello

Hej på er!
Ja e jätte ledsen att ja inte har skrivit dom senaste dagarna, men tyvär så har jag inte haft tid.
På midsommar hade va gäster hemma och de va riktigt roligt. Några som kom som de va ett tag sen man såg. Vi skrattade, dansade och hade skit roligt. Också glömde ja ju inte bort blommorna under kudden i år! Fast drömde ändå inte om nån kille.
Igår åkte våra gäster hem. Sen bestämmde ja me två kompisar att vi skulle dra på midsommar latino. Så vi åkte dit, till rinkeby. Vi hade roligt och så. Sen blev vi tre tjejer omringade av ett gäng killar. Minst typ 20 st. Dom började dansa me och så. Sen drar vi där ifrån och då märker ja att nån av dom jävlarna har baxat min mobil. Blev fett sur!! Och e de fortfarande, kan inte fatta att den e borta!! :(

Här kommer lite bilder från den här helgen, enjoy!


Som sagt, 7 blommor under kudden!


Haha, trötta?


Jag och min älskade ''twin'' på väg hem från Vallentuna.



Fick lite kläder från mamma, love you!
Skjorta: Bikbok, på rea
Body: Bikbok, på rea
Leggins: Bikbok, på rea
BH: H&M, på rea

I'm back,



Hemma igen! Har varit i norrköping sen i torsdags  och firat midsommar där. Kom hem för ungefär en timme sedan, har ätit lunch, duschat och packad upp. Det var fint väder hela helgen och jag är superglad för de ! Trodde verkligen att de skulle regna. Nu verkar de som om den blå himlen kommer vara kvar under hela vecka, skönt skönt, äntligen riktig sommar :)´

/Charlina

Hej då !



Om ungefär en timme åker jag till norrköping med familjen för att fira midsommar på några kompisars landställe. Jag har ingen data med mig så kommer inte att kunna blogga när jag är där, kommer hem igen på söndag. Elisabeth är hemma över midsommar så hon kommer försöka blogga i alla fall en gång om dagen. Nu ska jag packa ner de sista i min väska och sedan bara vänta på att vi ska åka, ha de bra !
Vad ska ni göra på midsommar?

/ Charlina

FilmTips



Jag tänkte ge er ett filmtips, så här kommer de, ''TURN IT UP'' !  Jag och Elisabeth har kollar på den dom senaste två kvällarna och vi båda tycker att den är jättebra ! Det är en dans film som handlar om en tjej som vill komma in på en av landets bästa balettkola, superbra verkligen ! Och sen är killen i filmen grymt snygg också, och de gör ju att de är ännu intressantare att titta, haha :)
Så ni som gillar dansfilmer och inte har sett den här borde gå och hyra den nu ! Haha.
Är de någon mer än vi som sett den, i så fall, va tycker ni om den ? Bra eller dålig ?

/Charlina

Sol idag igen!

Hej hej på er. Charlina åkte härifrån för ungefär 2 timmar sen. Sen dess har ja hjälpt till att ränsa lite jordgubbar och försäkt få tag på en av mina vänner, men tyvär så e de ingen som svarar. Får fortsätta att ringa.
Jag har nu precis städat mitt rum som såg ut som ''Hej kom och hjälp mig!''. Så ja satte igång med att städa och ploka undan lite grejer och nu ser de fräsht och snyggt ut.
Som alla kanske redan vet så har de faktiskt varit soligt igår och idag. Mirakel!! Gud så härligt, och vad glad man blir när solen tittar fram, hoppas bara att de håller i sig och fortsätter vara så här fint och kanske t.o.m. lite varmare. That would make my day!
// Elisabeth

Mitt rum före, lite stökigt vah?




Mitt rum efter, Mkt bättre!







Dagen outfit
Vitt Linne: Gina
Svart linne: Gina
Midjekjol: H&M Divided

Jordgubbar

Idag har vi stått och sålt jordgubbar hela dagen, från kl halv elva till sju ungefär. Det gick rätt så  bra och och vi fick nästan allt sålt. Det blev väldigt mycket skratt eftersom parasollet som vi hade blåste upp hela tiden och vi skämdes jätte mycket, fast de va kul ! haha :)
Vid två tiden åt vi lunch, de blrv pizza, och efter de började vi jobba igen.  När klockan började närma sig sju så plockade vi ihop sakerna och gick hem till Elisabeth igen. Efter att vi ätit middag så cyklade vi till centrum och köpte massor av godis som vi ska ha nu ikväll när vi ska kolla på film.

Här kommer lite bilder från dagen :

         
       
       


15 juni




Idag har jag och mamma varit i centrum en stund, vi gick in i lite olika butiker och kollade runt  lite. Tog en varsin latte på espressohouse och handlade lite. Vi tog även en sväng in på biblioteket och lånade varsin bok, för mig blev de '' Vad skaulle du ha valt? ''. Hoppas att den är bra, de är så skönt att kunna ligga ute i solen och läsa en bra bok, älskar de !
Jag hittade också ett par supersöta skor, och dom kommer från lindex faktist , visste inte att dom hade skor där !

Senare idag så ska jag åka och möta Elisabeth inne i stan och sedan följa med till hennes pappa och sova där i en eller två nätter :) Vi ska nämligen sälja jordgubbar imorgon och troligtvis på onsdag också om de inte regnar.
Nu ska jag börja läsa på den nya boken, hoppas den är bra, hej så länge !



/ Charlina


Things you didn't know!



Tänkte att ni kära läsare skulle få lära känna oss lite bättre. Så här kommer lite sakar som ni inte visste om mig(Elisabeth) och Charlina!

•Vi har varit bästa vänner sedan 2:an(7 år)
Vi har Aldrig bråkat på dom 7 åren!
•Vi har gått på Afrika dans.

•Charlina har gått på simhopp i 5 år, men slutade när hon var 12.
•Charlina har 4 ormar hemma.
•Charlina spyr av ägg.
•Charlina har valt handel med inriktning turism och resor på gymnasiet.
•Charlina är liten dels ungrare och österikare.

•Elisabeth har dansat i ca 8 år.
•Elisabeth har hål i tungan.
•Elisabeth är halv Kenyan.
•Elisabeth har valt samhällspogramet med inriktning dans på gymnasiet.
•Elisabeth Älskar Chris Brown!

18:06




Foto: jag

/ Charlina


Fortfarande regn...

Hej på er fortfarande dåligt väder, när ska de sluta  lixom? Jag och Charlina har ju bestämt oss för att sälja jordgubbar så att vi tjänar lite money, men de går ju inte när de regnar och e dåligt väder. Så vi får helt ebkelt vänta tills de blir bra väder, men de blir de ju ALDRIG!!
Nu sitter ja här på mitt rum ny duschad och fräsh med mitt fluffiga, lockiga hår, ska få gäster om ett tag.
Vaknade för nån timme sen, haha så blir de när de e dåligt väder och sommarlov.
Här kommer lite bilder från idag :)
//Elisabeth


Varmamackor och saft till frukost, Yummi!!


Som ni ser så e jag inne på världens bästa blogg (A), och så syns ju min undermart söta strumpa!


Datorn i mitt kuddhörn, och ännu en gång den bästa bloggen, haha!


1:a dagens outfit ever! :O
Linne: Gina
Tröja/Jacka: Gina
Kjol: Gjort själv!
Halsband: H&M Divided


Hahah, DRIV BILD!!


Regn...

Skit Väder!!
Hatar de här vädret! Iallafall så sitter ja i mitt rum i mitt mysiga lilla kudd hörn me pappas bärbara dator i knät. Inte den snabbaste men funkar om man har tålamod, vilket ja har, haha. Idag har man ju inte gjort så mkt p.g.a de här vädret. Man undrar ju när de ska bli somma på riktigt, hoppas snart!
Här kommer iallafall lite fina bilder ute i de fula vädret, titta och njut!
//Elisabeth





Hiss eller Diss ?



Det är väldigt inne med västar just nu, både jeansvästar och massa andra. Vad tycker ni om det ? Hiss eller Diss?

/ Charlina

Nice stuff!




 

Va inne på en sida som heter http://www.lazyoaf.co.uk/. Blev helt kär i nästan allting på sidan! Grymt coola grejer och preis i min smak! Starka färger och i konstiga/häftiga former och figurer!
Vad tkr ni om grejerna? Tell me!!
// Elisabeth


Sommarlov

Hej alla glada!
Hur mår ni?
Själv mår ja bra förutom att ja är väldigt trött. Somnade sent igår och i förrigår.
Nu är det äntligen sommarlov för dom flesta iallafall. Men det märks knappas p.g.a. de här jävla piss vädret. Blir så irriterad! Men nu har ja en fråga till er läsare, Vad ska ni göra på sommarlovet? Skriv om det är ngot roligt eller tråkigt ni ska vara med om! Vi vill veta!
//Elisabeth


Lägger in en riktigt bra låt av Beyonce- Hello. Lyssna!

Fint från Indiska



Här är lite fina saker från Indiska. Är inte solglasögonen jätte coola ?! Jag tycker de i alla fall :)
Jag brukar inte gå in på indiska så ofta men dom har ju faktist riktigt många fina saker, både kläder och annat roligt. Brukar ni gå in på Indiska ?

/ Charlina

Lyckad bal igår !


Igår kväll var det bal för alla nior i tyresö i tyresö centrum. Jag Becci och Elisabeth åkte dit tillsammans i världens coolaste bil :) Vi mötte upp några vänner där och gick in tillsammans med dom. Vi dansade hela kvällen och hade verkligen superkul där inne ! Men när vi skulle vandra vidare efter balen så hade alla så himla ont i fötterna och det gick knappt att gå ! Haha jag vaknde i morse med två stora skavsår på båda fötterna, ajaj.. Men de ä ju sånt man får ta, jag brydde mig i alla fall inte om det när jag dansa, det var mest efter.

Nu ska jag ner och äte frukost och sedan hoppa in i duschen, ha en bra dag !

/ Charlina

skolavslutning





Lite bilder som är tagna för ungefär en timme sedan hemma hos mig :)
Jag, Elisabeth och Rebecca.

Ikväll är det bal så jag och Elisabeth kommer inte blogga något i kväll !

/ charlina


Gårdagens köp


Alla kläder från H&M

Solglasögon från ginatricot

Här är det jag fick med mig hem från stan igår, eller ja köpte en locktång och en bh också, men de blir ingen bild på det.
Ha de bra !

/ Charlina

My new stuff

Hello!
Förlåt oss för att vi inte ha skrivit så mkt i helgen, men tyvär så ah vi inte haft så mkt tid till de.
Men vi ska anstränga oss så att vi har lite tid varje dag till detta.
Idag var ja och Charlina inne i stan för att köpa lite grejer till balen som vi har på insdag. Men sånna shoppolister som vi är så kom vi även hem me lite kläder som vi inte hade tänkt köpa. Jag borde verkligen inte ha köpt eftersom ja spara pengar till i sommar då ja ska till USA och då vill man ha mkt penger. Men ja var bara tvungen, haha. Här kommer lite bilder på de jag köpte, enjoy!!


En BH från lindex, 149:-
Absolut inte den snyggaste men köpte den för att den satt bra och man kan ta bort axelbanden, vilket är bra till min balklänning.


Lång t-shirt från Pure, 90:-


Midjekjol från H&M Divided, 98:-


Leggins från H&M Divided, 149:-


Armband från Ur&Penn, 30:-


Nit armband från Lindex, 40:-


Gelé dyna till klackskor, Din sko, 49:-

// Elisabeth


Resultat

Här kommer resultaten för snyggaste kändisparet. Lite sent ja vet, men bättre sent än aldrig!
Det var 2 par som vann denna gång, både Zac och Vanessa och Eva och Tony. Dom vann me 11 röstar. Så grattis till dom, dom är dom snyggaste paren enligt våra gulliga läsare!


Eva och Tony


Zac och vanessa

// Elisabeth

Hiss eller diss ?



Shorts med högmidja. Jag tycker att det är riktigt snyggt, vad tycker ni ?

Hiss eller Diss?

/ Charlina


Vem är du?

Jag och Elisabeth skulle gärna vilja veta va de är för personer som läser våran blogg, så de skulle vara jättekul om ni skrev erat namn, ålder och vilken stad ni bor i.

Tack !

/ Charlina


9:ornas dag!

Hej på er alla!
Idag var de 9:ornas dag i skolan så alla 9:or åkte bort till alby för att ha tio kamp (klass mot klass). Så skulle ju såklart alla klasser ha ett tema att klä ut sig till och våran klass var smurfarna!( som ni ser på bilderna lite längre ned). Det var ap kallt och typ alla höll på frysa ihjäl! Men nu e ja hemma och ny duschad, men det var jätte svårt att få bort den blåa färgen. Har iallafall varit en jätte rolig dag, synd bara att de inte va bättre väder!
Här får ni lite bilder på oss idag så ni får en bild av hur vi såg ut, haha! Inte dom bästa bliderna men dom får duga!
//Elisabeth


Charlina ''Bagar smurfen'' som vi kallade henne!


Detta var ''muskel smurfen''.


Jag och Rebecca som var ''glasögon smurf'' och ''Smurfan''.


Vet inte va dom var för smurfar, haha!


´News from Topshop´

  
Kavaj 600:-
Linne 160:-
Kjol  350:-
Väska  300:-
Armband  120:-

Här kommer lite snygga nyheter från Topshop. Passar till lite festligare tillfällen men oxå om man vill känna sig fin på vardagar. Som vi har sagt tidigare så är de ju synd att de är ganska dyrt på Topshop, men men...
Vad tycker ni om outfiten?
// Elisabeth

Nytt i garderoben



Tröja - ginaricot, Kjol - indiska

/ Charlina


Snyggaste kändisparet!


1. Heidi och Seal


2. Zac och Vanessa


3. Angelina och Brad


4. David och Victoria


5. Jessica och Justin


6. Eva och Tony


7. Will och Jada

Hej alla söta läsare!
Nu e de dags för er att rösta fram de kändis par som ni tkr är snyggast/ sötast tillsammans! Själv tkr ja nog nr. 6, Eva och Tony! Skriv vilka ni tkr så komme resultaten på vilket par som vann på fredag!
// Elisabeth

Röstning SLUT!


Hissar och dissar lista!



Håller ni me oss lr inte? Komentera vilket fall som helst!
//Elisabeth

Kjolar från Topshop



Här är fyra kjolar från topshop, jag tycker att alla är superfina verkligen !
Det är synd att det är så dyrt där bara, för alla deras kläder är så sjukt snygga. Eller vad tycker ni ?

/ Charlina

sommar colage



Här är några härliga sommarbilder från en härlig dag i Tyresö med våran vän Becci. Hoppas de blir fler sådana dagar.


PS. Om ni gillar våran blogg så vore det jätte snällt om ni röstade på oss som veckans blogg hos http://feliciaholmgren.blogg.se/ och http://mirelabrkic.blogg.se/ .
Tack !


RSS 2.0