I wanna look like you.


Var inne på topshops's hemsida och hittade dom är snygga outfitsen i deras lookbook, är dom inte t u f f a !? Väldigt snyggt enligt mig i alla fall.

Idag efter skolan så åkte jag in till stan och kollade lite innan jag skulle åka vidare till dansen. Ida från klassen gjorde mig sällskap och vi tog även en fika där inne. Vid halv fem började jag röra mig mot dansen, jazz idag, som började klockan fem. Någon mer som dansar ?

/Charlina

lördag


Tröja - ginatricot, converse, väska - ullared, ring h&m, armband - indiska och turkiet

Sitter här och äter massa godis som jag och min syrra var nere i centrum och handlade. Det blev även en tidning också. Idag vid fyra tiden åker vi hela familjen till katrineholm till kusinernas landställe. Vi är där över natten så kommer hem någongång i morgon kväll.
Nu ska jag gå ner och göra latte tror jag, sen packa mina saker ! Ciao !

/Charlina

kjolar från åhléns



Hittade lite fina kjolar på åhlens för någon dag sedan, är dom inte söta ? Jag gillar den rosa modellen väldigt mycket men de blommiga mönstret mest ! Vilken tycker ni är finast ?

Skoldagen idag var väldigt skön, hade bara tre lektioner och fick sluta tidigare på alla. Vid halv två gick jag till nacka forum och mötte upp pappa där, vi tog en fika där inne och sedan åkte vi till älta centrum för att jag skulle ta livmoderhalscancer spruta där. Har tagit två st nu så har bara en kvar, skönt ! Tycker att dom göra väldigt ont faktist..

Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll, funderar på att kanske bara vara hemma och mysa, är rätt trött efter skolveckan.. Sen imorgon ska vi till kusinernas landställe och kommer hem på söndag, de blir lite mysigt.
Nu ska jag i alla fall läsa lite bloggar, ciao !

/Charlina

12.00 PM

Halloj!
Vaknade vid 8 idag, och e nu skit trott! Nu ar ja forberedd for en dag i den stekheta varmen!
Lite senare i eftermiddag sa ska vi pa BBQ, ska bli roligt!
Kommer lagga in lite bilder kanske imorrn, vet inte riktigt. Har inte sa mkt tid till att sitta vid datorn for vi har sa mkt att gora pa dagarna.
Hoppas ni har de bra, de har iallafall jag. Och saknar mina tjejor!
//Elisabeth

26 augusti



Hallojsan !
Sista lektionen i skolan så åkte vi på museum med klassen och paralellklassen, man behöve inte vara där så länge så dom flesta gick efter bara en kvart. Jag lärde känna en tjej i andra klassen som heter Sara, så hon och jag tog en fika inne i stan istället för att åka hem direkt. Alltid kul att lära känna nya människor ! Där träffade jag även Malin, en tjej som jag dansar med, så de va trevligt !
Jag kom väl hem för bara 20 min sedan, så nu tänkte jag bara ta de lungt, sitta vid datan ett tag och sedan kanske kolla på någonfilm :) Imorgon får jag lite sovmorgon också, skönt.

/Charlina

Trott efter lang shopping dag!

Hejhej!
Idag har ja varit downtown LA hela dagen. Shoppat och kollat i alla olika affarer som en galnin. Fick me mig Snyggaste skorna och lite andra grejer. Nu ar ja hur trott som helst. Ska kolla pa filmen 17 Again, med Zac Efron. Hoppas den e bra. Men ha de bra manniskor!
Och Charlina hoppas forsta dagen pa dansaen var rolig!
Miss my pepole in Sweden alot!
//Elisabeth

härlig dag


Fina armband va? Båda kommer från http://asos.com/ och jag gillar dom riktigt mycket !

Dagen har varit jättemysig faktist, klassen skulle samlas i slussen för att sedan gå i grupper i gamla stan och titta lite för att sedan göra ett arbete under veckan om turism. Det tog bara en timme ungefär så vi var sju tjejer som stannade kvar och tog en fika, jätte roligt faktist, då lär man känna alla i klassen mycket bättre. Senare när dom flesta skulle hem så stanande jag kvar med Lina och Jaine, vi promenerade runt och pratade bara innan vi också åkte hem.
Min dans börjar idag, woho ! Så ska in till stan igen vid fyra tiden, kul kul !

/Charlina

11.00 PM

Hej pa er!
Idag har ja traffat min kusin som ja inte har traffat pa 5 ar. Han bor i Long Beach me sin fru och sin dotter. Sotaste ungen ja har sett!! Vi hade de trevligt hemma hos dom,  lagede mat och at. Sen drog vi ut pa promenad, skit fint de e har! Alskar de har landet!
Imorrn ska vi aka ner till Downtown LA och shoppa! Hell yeah.Kopte lite grejer igar men imorrn blir de mer, fo sure!!
Men ha de bast in Sweden
Peace'n Love
//Elisabeth

23 augusti

Malin sov här inatt och i morse gick vi upp tidigt för att cykla och ta ett morgondopp. Vi tog tandemcykeln till öringe och låg där i solen och bara pratade och hade det mysigt. Vi doppade oss faktist också fast de var jättekallt ! Vi låg där i ungefär två timmar innan vi började röra oss hemmåt igen. Gjorde lunch och åt glass, solade och läste massa tidningar. Det blev en väldigt härlig dag med mycket skratt.

Vilka tidnigar brukar ni läsa?

/Charlina


lördag

Lördag idag, skönt skönt. Det blev en tidig kväll igår, vi hade lite gäster hemma så gick och la mig direkt när dom hade åkt hem. Idag vaknade jag vid halv tolv tror jag, åt frukost och duschade och sedan var jag duktig och städade rummet. Så himla skönt när de är gjort! Jag ska träffa http://itsnotyourlife.blogg.se/ lite senare, vet inte rikigt vad vi ska göra men hon ska komma hit i alla fall. Sen ikväll ska hon äta middag här och sen blir de nog någon film senare på kvällen. Ska bli mysigt. Vad ska ni göra idag?

Bild från i våras. Vi får inte tappa kontakten nu tjejer !

/Charlina


USA

Hej igen fran USA!
De e helt underbart har. Varmt hela tiden och skit fin natur me palmer och grejer.
Va vis havet igar, helt beauleful!! Love it! Sen va vi oxa i HOLLYWOOD och kollade, Storsta och snyggaste husen!! Aldrig sett nat liknande! Vill bo har! Vi va vid Michaels stjarna och tog kort, kommer kanske bild om nagra dagar. Vi va oxa pa Maduam Tussau!
Allt har ar stort, hamburgare allting!! hahah e sjukt!
Men saknar mina kara vanner i kalla Sweden haha!
//Elisabeth

HöstOutfit


Jeans -  Forever21, ring - topshop, skor - topshop, väska - topshop, halsduk - H&M, jacka - H&M, kofta - H&M, armband - H&M.
Jag slog ihop en liten outfit, skulle absolut kunna gå runt så här i höst, enkelt och snyggt. Tycker de är fint med mörka färger på hösten, men det är fint med någon färg detalj också, så jag valde halsduken i en fin mörklila färg.
Men hösten har i alla fall inte kommit rikigt än, vissa dagar känns de som den varit på väg med nu dom två senaste dagarna har de varit rikigt varmt ute, kunnat gå i kjol och jeansjacka.

Nu är det helg också, känns skönt faktist, fast skolan bara har avrit i två dagar, och vi har inte ens haft lektioner, bara pratat och fått skåp och så. Men de har varit väldigt nervöst dom här dagarna, har ju börjat helt ny skola, gymnasiet, och träffat många nya människor. Men min klass verkar jättebra så de ska nog inte bli några problem. Riktiga skolan börjar på tisdag, då ska vi börja följa schemat..

Nu ska jag svara på lite kommentarer och sedan gå ner och poppa popcorn! Ha en trevlig fredagskväll !

/Charlina

blommigt från forever21


Har jag sagt att jag gillar blommigt ? Det gör jag i alla fall, väldigt mycket till och med. Dom här fina klänningarna kommer båda från forever21, och den jag gillar mest är den med vollanger, så grymt fin verkligen! Tänk med en kort skinnjacka och ett par svarta klackar, gaaaalet snyggt!

Första dagen på gymnasiet idag också, jag överlevde.

/Charlina

Hej from USA

Hello alla hemma i sverige. Kom hit igar efter en lang och seg flygresa!
  • Seg flygresa till Philadelphia
  • Storm i philadelphia, sa planet blev sent
  • vi missade vart plan i denver p.g.a de och fick sova pa hotell over natten
  • Tillslut kom vi fram
Sa  de va min sega resa hit, men de va de vart. Men idag har vi planerat att dra till Hollywood och kolla pa Michael Jacksons stjarna, helt sjukt!!!
Alskar de har stallet, ar varmt hela tiden, men se ar sa mkt avgaser sa att man inte ser himlen typ, lite synd.
Men nu ska ja fixa klart mig och sedan aka, skriver mer nar ja har tid och kommer kanske da lite bilder.
Peace'n Love
// Elisabeth

PS. Challe dom har Forever 21 har!! =D

17.06




Det blev en härlig dag med Malin idag, vi promenerade till ett litet mysigt ställe och satte os vid vattnet. Choklad, melon och mackor åt vi när vi inte pratade. Vi satt nog där i nästan två timmar och bara njöt av solen och sista dagen på sommarlovet. Vi tre tiden vandrade vi vidare till centrum och sedan hem till henne. Ikväll ska jag och mina syrror kolla på en film som jag fick låna av henne, och sedan lägga mig i bra tid så att jag kommer upp imorgon bitti !

/Charlina

19 augusti



Foto: jag (redigerade)

Nu har jag duschat, ätit frukost och hunnit sitta ute i solen en stund, även kollat lite på step up 2. Än så länge har jag ingen aning om vad jag ska göra idag, sista dagen på sommarlovet! Men vi får se,ska försöka få tag på Becci eller Malin tror jag, och kolla om någon vill träffas, ha de bra så länge !

/Charlina

nytt i garderoben


Idag mötte jag upp Malin vid två tiden, vi gick till centrum och tog bussen därifrån till nacka forum. Vi gick väl in i dom flesta affärer och Malin köpte en hel del faktist. Jag själv blev helt kär i en kavaj från newyorker, och Malin tyckte att den satt perfekt på mig så jag slog till och köpte den. Och ett plus var ju att de var rea på den, så den kostade bara 199 kr ! Jag letade ganska mycket efter någon lite festligare klänning också, men hittade ingen som jag fastnade för, får väl ta och åka in till stan någon helg och kolla lite.

/Charlina

beautiful


Gemma Ward, beautiful girl..

/Charlina

Hej då!

Hej då sveriga, and hello USA!
Ha de bra in Sweden!
Peace'n Love
//Elisabeth




19.41

Hejsan svejsan!
Idag va ja som sagt i skolan och de va helt okej. Gjorde inte så mkr mer än att lämna lite blanketter och få SL kort. Drog sen hem och va lite mm Olivia nu innan ja åker. Ska ju till USA imorrn!! YES! Längtar skit mkt. Har packat klart, tror jag men är iallafall inte mkt kvar. Kommer aknske kunna blogga där borta men är inte helt säkert. Kommer iallafall ha de bäst och shoppa som en galning! Hahah.
Peace'n Love
//Elisabeth


Min packade resväska, almost ready!

converse


Kom precis hem från  farsta där jag var med min syrra, Lina och Sanna. Jag och min syster köpte ett varsit par converse, hon lila och jag vita. Och eftersom vi har samma storlek så kan vi låna av varandra, hur bra är inte de?!
Vi kollade runt i lite affärer men hittade inget annat, så vi tog en fika i stället, för mig blev det en latte och blåbärspaj, muums.

/Charlina

monki har snygga skor


Underbara underbara underbara. Finns det något mer att säga ? Monki har fått in ett helt gäng snygga skor, och dom här är mina favoriter. Vilket par gillar ni mest av dom ?

/Charlina

paljetter från h&m


Kolla västen ! Är den inte grymt snygg !? Jag tycker i all fall de, tänkt till ett par jeans eller leggings och en vit topp, snyggt snyggt.

Vad jag gör vaken så här tidigt ! ? Hade ställt klockan på tio för jag ska försöka gå upp tidigt varje dag nu tills skolan börjar, men jag vaknade lite tidigare och trodde att klockan var 09.50 men när jag satte mig vid datan så var den 09.15 ! Vad ska jag göra nu så, ingen är ju ändå vaken så de blir att vara hemma i några timmar, äta frukost och kolla på någon film kanske. Senare ska jag i alla fall till stan med Lina och Sanna, dom ska ringa när dom vaknar, och de är nog om några timmar, haha.
Nej nu blir de frukost, ciao !

/Charlina

God morgon!

Nu sitter ja här me min frukost, och laddar inför min första skoldag på gymnasiumet! Hahah e faktiskt lite nervös. För er som inte vet så ska ja börja på fryshuset, linje sam/dans. Ska bli skit roligt, oxå roligt att träffa nya människor!
Men nu måste ja fortsätta att göra mig iordning. Vill ju inte komma senta första dan!
//Elisabeth
 

gymn/linje?



Nu är det snart skoldags, och det är många som ska börja gymnasiet, även jag och Lissie. Jag ska börja i nacka, handelsprogramet med inriktning turism och resor, så min fråga är vilket gymn och linje ni ska börja eller går i ? Skulle vara jätte kul om så många som möjligt svarade ! :)

/charlina

Vad tkr ni?

Jag har fått ett ryck och vill klippa mitt hår i nån Cool frisyr. Har tänkt lite på två frisyrer som rihanna har. Så tänkte ni får säga vad ni tkr om dom. =)
//Elisabeth
 
Ja tkr dom e riktigt coola!

shoes from Nelly.com



Underbara skor från Nelly.com, är dom inte grymt snygga alla tre ?! Min favorit av dom här är nog ändå trean tror jag, love it !

Om en stund ska jag hoppa in i duschen, men först ringa och väcka Becci, efter det blir de frukost, hehe.. Vad ska ni göra idag ?

/Charlina

step up 2


För er som inte har sett step up 2, se den, så grymt bra ! Själv har jag kollat på den minst fyra gånger den här veckan, får inte nog! :)

/ Charlina

Lovely

   

Tre snygga skjortor från monkis höst collektion. Alla kostar 300 kr!
//Elisabeth

13 Augusti

Idag åkte ja in till stan me Charlina, Rebacce, Olivia och Milly. Dom skule kolla lite kläder. Gick runt och kollade lite.
Har nu precis ätit och sitter här och tråkar. Får se va an hittar på ikväll, Hmm?
peace'n Love
// Elisabeth



Bild från lägret!

randigt från monki



Dom här fina tröjorna kostar 350 kr st och kommer finnas i butiken i september. Jag gillar den rödrandiga väldigt mycket och funderar på att kanske köpa den så småning om. Vilken gillar ni mest ?:)

/Charlina

önskeoutfit


kavaj - topshop, väska - topshop, ring - topshop, jeans - forever21, tröja - h&m, skor - topshop.

Min önske outfit för dagen, skulle mer än gärna bära det där ! Kavajen är så otroligt snygg, love it, väskan är blommig och därför gillar jag den skarpt ! Sen har vi jeansen, ringen tröjan och skorna, tröjan är en vanlig baströja, passar till allt, ringen är stor vilket är grymt fint ! Skorna är helt enkelt snygga, snygga snygga snygga. Och jenasen är perfekta !

Jag funderar på att gå ner och äta frukost nu, och sedan ringa och väcka Becci, vi ska nämligen till stan vid tolv, med Lissie, Milly och Olly. Trevligt trevligt. Hoppas ni får en bra dag !

/Charlina

Hemma

Hej allihopa!
Nu är ja hemm ifrån ett 2 veckor långt konfa läger. Skit kul me massa roliga och söta människor! Längtar tillbaka! Va så himla roligt och mysigt!
Idag va ja iallafalla inne på ung08 och kollade på några ja känner som skulle dansa. Dom va grymma!
Kom hem för en stund sen och har mest tagit de lugnt, och hjälpt syrran me att baka pizza. 
Peace'n Love
//Elisabeth

Lite bilder från lägret på gransnäs!

Amanda och Agnes!


Gudstjänst ute i naturen!




Sist men inte minst, mitt ben med 100 stjärnor. Haha! Hade tråkigt på deras lektioner.
Fler bilder från lägret kommer nån gång i veckan, tror jag!

mini muffins



Jag och min ena syster har bakat mini muffins som vi åt medan vi kollade på step up 2, en varsin latte blev det också.

/charlina

armband från topshop


topshop topshop topshop, dom har så otroligt mycket fina saker ! Dom här armbanden är bara några av deras smycken och jag gillar dom rikigt mycket! Älskar att bära smycken, det gör hela outfiten så mycket snyggare tycker jag. Tycker inte ni det?

/Charlina

gårdagens shopping



Allt är från ullared förutom jackan som är från H&M.

Hallojsan! Idag är planen att jag ska träffa becci, har inte varit med henne på 10 dagar nu ! Ingen aning om vad vi ska hitta på nu på dagen men ikväll tänkte vi åka in till kungsträdgården och vara där hela kvällen, det är ju nämligen ung noll åtta och bounce ska tydligen komma dit. kul kul. Vad ska ni göra idag ?

/ Charlina

Hemma igen !


Hemma i stockholm igen efter 10 dagar i varberg! Det var jätte skönt att komma bort ett tag, och vi har haft superbra väder ! Legat på stranden nästan varje dag och solat och badat. Hyrde cyklar gjorde vi också, och var på loppis, haha. Där köpte vi faktist en gammal cykel. Vi var på ullared idag, så lägger ut lite bilder på mina köp imorgon !

/Charlina

RSS 2.0